Menu
Your Cart

Dold Ljudinspelning

Diskret Avlyssningsutrustning i USB-laddareDetta är en mycket diskret och kraftfull avlyssningsutrustning med dold mikrofon för avlyssning i realtid och röstaktiverad ljudinspelning. Denna spion mikrofon är förklädd som en vanlig USB-laddare och kan enkelt användas för avlyssning via WiFi-nätver..
3 580 kr
Dold Avlyssning och Ljudinspelning via WiFi Är du i behov av en effektiv och dold mikrofon för avlyssning? Vi presenterar vår kompakta och effektiva WiFi-baserade avlyssningsutrustning, utrustad med en dold mikrofon för avlyssning och möjlighet att spela in samtal i smyg. Detta är en WiFi bug, en r..
1 650 kr
Varumärke: Esonic
Spela in telefonsamtal utrustning: Esonic BR-25Esonic BR-25 är det senaste tillskottet på marknaden för trådlös inspelning av telefonsamtal. Den bärbara telefoninspelning är utrustad med öronproppar och ett smidigt silikonband, utformat för att sitta komfortabelt runt halsen.Enkel och smidig..
1 576 kr
Varumärke: Esonic
Esonic BR-20 är en trådlös röstinspelare för mobiltelefoner. Enheten kan spela in telefonsamtal på båda sidor av samtalet inom 10 meter från mobiltelefonen. Enheten kan också användas som en vanlig ljudinspelare. Den lagrar inspelningar med mycket bra ljudkvalitet. Den inbyggda Bluetooth-modulen i E..
1 572 kr
Varumärke: Esonic
ESONIC MQ-99 är en dold ljudinspelare inbyggd i en spionpenna. Du kan utföra spion ljudinspelningar direkt från pennan utan att väcka misstankar. Denna ljudinspelare ser ut och fungerar precis som en vanlig penna. Du kan skriva med pennan och den ligger bekvämt i handen, samtidigt som det är väldigt..
1 840 kr
Varumärke: Esonic
MQ-L500 är en dold ljudinspelare av hög kvalitet, perfekt för dold ljudinspelning. Den är inbyggd i en nödladdare, vilket ger den förmågan att fungera i 150 dagar i ljudaktiverat läge, eller upp till 14 dagar i kontinuerligt inspelningsläge. Dessutom kan powerbanken, utrustad med en magnet, fästas p..
2 590 kr
Varumärke: Esonic
Optimerad Ljudinspelning med Esonic MQ-U350Utforska den nyare versionen av Esonic MQ-U350, en röstaktiverad dold ljudinspelare utrustad med förbättrad ljudkvalitet och utökat minne. Denna dold ljudinspelare erbjuder automatisk tidsstämpling och sparar batteriets livslängd genom att gå in i vilol..
1 248 kr
Varumärke: Esonic
Esonic MR-250: Mer än Bara en Diktafon Esonic MR-250 är en kompakt och praktisk diktafon utformad för att spela in telefonsamtal och inspelning av konversationer med enastående ljudkvalitet och en mängd konfigurationsalternativ. Utrustad med 8 GB inbyggt minne och en LCD-skärm, erbjuder denna röst..
1 156 kr
Varumärke: Esonic
Denna avancerade ljudinspelare är dold i en modern klocka. Produkten ger dig möjlighet att göra ljudinspelningar på det mest diskreta sättet, samtidigt som den fungerar som en vanlig klocka. Med lång batteritid, gott om lagringsutrymme och röstaktivering, gör klockan ljudinspelning enklare och mer p..
1 500 kr
Varumärke: Paraben
Detta är en ljudinspelningsprogramvara för Windows PC. Med Voice Logger (programvaran för dold inspelning via PC) kan du förvandla din Windows-dator till en hemlig avlyssningsenhet. Voice Loggar kan spela in ljud och samtal runt PC, och samtal som har gjorts via Skype och Facebook videosamtal (endas..
1 480 kr
Denna WiFi-aktiverade ljudövervaknings- och inspelningsutrustning är idealisk för dem som eftersträvar högsta kvalitet inom diskret rumavlyssning och inspelning. Dess unika egenskap är den externa mikrofonen, som ger flexibilitet i hur och var du kan övervaka och fånga upp ljud. Detta är det ultimat..
3 320 kr
Detta är en mycket diskret avlyssningsutrustning och ljudinspelare som är dold inuti en förlängningskabel. Denna avlyssningsutrustning är designad för direkt rumsavlyssning och dold ljudinspelning. Avlyssnaren fungerar med WiFi och kan överföra ljud till en mobiltelefon, vilket gör den till en ideal..
5 590 kr
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)

Det finns många situationer där det kan vara frestande, och även nödvändigt, att i hemlighet spela in samtal. Spion ljudinspelning och dold inspelning blir allt mer populärt, både av nödvändighet som bevis, men också för nöjes skull. Oavsett syftet med dold ljudinspelning är det viktigt att följa gällande lagar och regler.

Fördelarna med Hemlig Ljudinspelning

Dolda ljudinspelare och spion inspelningsutrustning har flera fördelar:

  • Effektiv dokumentation: Perfekt för att spara viktiga samtal.
  • Enkelhet: Många dolda ljudinspelare är lätta att använda och bärbara.
  • Diskret: De kan förklädas som vardagliga objekt, vilket gör det möjligt för hemlig ljudinspelning.
  • Röstaktivering: Många modeller har röstaktiverad ljudinspelning, vilket sparar batteri och lagring.

Spion Inspelning via Diktafoner

De klassiska diktafonerna är de vanligaste ljudinspelarna för spion ljudinspelning. De används ofta av journalister och författare för att spela in samtal och anteckningar i hemlighet.

Dold Röstinspelare och Dold Inspelningsutrustning

Dold röstinspelare, mini ljudinspelare och annan dold inspelningsutrustning kan användas för hemlig ljudinspelning utan att den andra parten märker det. Perfekt för dolda inspelningar och hemlig inspelning av samtal, dessa enheter kan kamoufleras som vanliga objekt som pennor eller minnesstickor. Vissa modeller erbjuder även röstaktiverad inspelning, vilket sparar batteri och lagring.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy