Menu
Your Cart

Esonic

Esonic är en sydkoreansk tillverkare som tillverkar utrustning för hemlig ljud- och videoinspelning. Produkterna från Esonic är märkesprodukter, som produceras med hög kvalitet. Vi har ett antal effektiva produkter från Esonic. Kolla in vårt produktsortiment från Esonic. Vi rekommenderar produkterna från Esonic, om du vill ha kvalitetsprodukter som ger resultat.

Varumärke: Esonic
Esonic MQ-L500 är en dold ljudinspelning av hög kvalitet inbyggd i en nödladdare. Med ett fulladdat batteri fungerar utrustningen i 150 dagar i ljudaktiverat läge (ljudstyrt) eller i upp till 14 dagar kontinuerligt. Powerbanken är utrustad med en magnet så att du kan fästa enheten på den mentala yta..
2 590 kr
Varumärke: Esonic
Inspelning av telefonsamtal för mobiltelefoner Esonic Br-25 är den senaste modellen för trådlös inspelning av telefonsamtal. Ljudinspelaren för mobiltelefonsamtal har öronproppar och smidigt silikon som är gjord för att sitta bekvämt runt halsen. Enheten fungerar som ett Bluetooth-headset och kopp..
1 860 kr
Varumärke: Esonic
Esonic BR-20 är en trådlös röstinspelare för mobiltelefoner. Enheten kan spela in telefonsamtal på båda sidor av samtalet inom 10 meter från mobiltelefonen. Enheten kan också användas som en vanlig ljudinspelare. Den lagrar inspelningar med mycket bra ljudkvalitet. Den inbyggda Bluetooth-modulen i E..
1 760 kr
Esonic CAM-3HD Spionpenna Esonic CAM-3HD Spionpenna
Storsäljare
Varumärke: Esonic
En spionpenna är en effektiv utrustning för dold videoinspelning. Om du letar efter en dold kamera som ska användas diskret på kroppen är en spionpenna ett bra val. Esonic CAM-3HD spionpenna med HD-kamera har en mycket bra videokvalitet. Kameran spelar in kristallklara videor i HD-upplösningar. ..
1 550 kr
Varumärke: Esonic
Esonic CAM-U7 är en USB-kamera med hög kvalitet och mycket bra videoupplösning och lång batteritid. Esonic CAM-U7 är byggd med komponenter av hög kvalitet. Enheten är liten och ser ut som ett vanligt USB-minne. Du kan gömma minneskortet i kläder, gömma det någonstans i rummet eller lägga den på..
1 680 kr
Varumärke: Esonic
Penna med dold mikrofon ESONIC MQ-99 är en dold ljudinspelare i en penna. Du kan göra dolda ljudinspelningar direkt från pennan utan att väcka några misstankar. Denna ljudinspelare ser ut och fungerar som en vanlig penna. Du kan skriva med pennan och den ligger perfekt i handen samtidigt som det är..
1 840 kr
Esonic MQ-U350 Röstaktiverad ljudinspelare med 25 dagars batteritid Esonic MQ-U350 Röstaktiverad ljudinspelare med 25 dagars batteritid
Storsäljare
Varumärke: Esonic
Denna Esonic MQ-U350 är den nya versionen av den gamla modellen. Denna modell har bättre ljudkvalitet, större minne och automatisk tidsstämpel. Inspelaren är röstaktiverad med en känslig ljuddetektor som kan upptäcka ljud eller röster i ett rum. Inspelaren startar inspelningen så snart den upptäcker..
1 680 kr
Varumärke: Esonic
Esonic MR-250 är en liten och praktisk diktafon med hög ljudkvalitet och många konfigurationsalternativ. Den har inbyggt 8 GB internt minne, LCD-skärm och en batteritid på cirka 25 timmar. Röstinspelaren är lämplig för professionell inspelning av konversationer i möten, eller för dold inspelning, nä..
1 480 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy