Menu
Your Cart

Esonic

Esonic är en sydkoreansk tillverkare som tillverkar utrustning för hemlig ljud- och videoinspelning. Produkterna från Esonic är märkesprodukter, som produceras med hög kvalitet. Vi har ett antal effektiva produkter från Esonic. Kolla in vårt produktsortiment från Esonic. Vi rekommenderar produkterna från Esonic, om du vill ha kvalitetsprodukter som ger resultat.

Varumärke: Esonic
Spela in telefonsamtal utrustning: Esonic BR-25Esonic BR-25 är det senaste tillskottet på marknaden för trådlös inspelning av telefonsamtal. Den bärbara telefoninspelning är utrustad med öronproppar och ett smidigt silikonband, utformat för att sitta komfortabelt runt halsen.Enkel och smidig..
1 576 kr
Varumärke: Esonic
Esonic BR-20 är en trådlös röstinspelare för mobiltelefoner. Enheten kan spela in telefonsamtal på båda sidor av samtalet inom 10 meter från mobiltelefonen. Enheten kan också användas som en vanlig ljudinspelare. Den lagrar inspelningar med mycket bra ljudkvalitet. Den inbyggda Bluetooth-modulen i E..
1 572 kr
Varumärke: Esonic
En spionpenna är en effektiv utrustning för dold videoinspelning. Om du letar efter en dold kamera som ska användas diskret på kroppen är en spionpenna ett bra val. Esonic CAM-3HD spionpenna med HD-kamera har en mycket bra videokvalitet. Kameran spelar in kristallklara videor i HD-upplösningar. ..
1 380 kr
Varumärke: Esonic
Esonic CAM-U7 är en USB-kamera med hög kvalitet och mycket bra videoupplösning och lång batteritid. Esonic CAM-U7 är byggd med komponenter av hög kvalitet. Enheten är liten och ser ut som ett vanligt USB-minne. Du kan gömma minneskortet i kläder, gömma det någonstans i rummet eller lägga den på..
1 520 kr
Varumärke: Esonic
ESONIC MQ-99 är en dold ljudinspelare inbyggd i en spionpenna. Du kan utföra spion ljudinspelningar direkt från pennan utan att väcka misstankar. Denna ljudinspelare ser ut och fungerar precis som en vanlig penna. Du kan skriva med pennan och den ligger bekvämt i handen, samtidigt som det är väldigt..
1 840 kr
Varumärke: Esonic
MQ-L500 är en dold ljudinspelare av hög kvalitet, perfekt för dold ljudinspelning. Den är inbyggd i en nödladdare, vilket ger den förmågan att fungera i 150 dagar i ljudaktiverat läge, eller upp till 14 dagar i kontinuerligt inspelningsläge. Dessutom kan powerbanken, utrustad med en magnet, fästas p..
2 590 kr
Varumärke: Esonic
Optimerad Ljudinspelning med Esonic MQ-U350Utforska den nyare versionen av Esonic MQ-U350, en röstaktiverad dold ljudinspelare utrustad med förbättrad ljudkvalitet och utökat minne. Denna dold ljudinspelare erbjuder automatisk tidsstämpling och sparar batteriets livslängd genom att gå in i vilol..
1 248 kr
Varumärke: Esonic
Esonic MR-250: Mer än Bara en Diktafon Esonic MR-250 är en kompakt och praktisk diktafon utformad för att spela in telefonsamtal och inspelning av konversationer med enastående ljudkvalitet och en mängd konfigurationsalternativ. Utrustad med 8 GB inbyggt minne och en LCD-skärm, erbjuder denna röst..
1 156 kr
Varumärke: Esonic
Denna avancerade ljudinspelare är dold i en modern klocka. Produkten ger dig möjlighet att göra ljudinspelningar på det mest diskreta sättet, samtidigt som den fungerar som en vanlig klocka. Med lång batteritid, gott om lagringsutrymme och röstaktivering, gör klockan ljudinspelning enklare och mer p..
1 500 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy