Menu
Your Cart

Övrig utrustning

Varumärke: Paraben
Undersöka iPhone-data och återställa raderade bilderiRecovery Stick för iPhone är ett lättanvänt verktyg som gör det möjligt för vem som helst att undersöka en iPhone. Granskning en mobil är en svår process. Flera platser för filer och bilder och stora mängder data gör det svårt och extrem..
1 650 kr
Detta är en extern IR-utrustning (infraröd) för att ge möjlighet till nattbilder för alla typer av inomhuskameror. Den innehåller 6 osynliga IR-dioder, är en genial lösning för att utrusta en kamera med bra Night Vision. IR (infrarött) är osynligt för det mänskliga ögat. IR-utrustningen kan placeras..
600 kr
Varumärke: Paraben
Undersökning och återställning av raderade data i Android-mobiltelefoner Recovery Stick för Android är ett kraftfullt lättanvänt verktyg som låter dig undersöka Android-mobiler och surfplattor. Recovery Stick för Android är kompatibel med alla märken som använder operativsystemet Android, märken so..
1 596 kr
Semen Spy Deluxe-setet är ditt ultimata verktyg för att upptäcka otrohet. Det är fullpackat med allt du behöver för att detektera osynliga spermafläckar på underkläder, kläder, lakan och andra ytor, vilket kan indikera otrohet eller samlag.Detta otrohetstest används av professionella utredningst..
1 289 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)

Övrig utrustning

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy