Menu
Your Cart

RF Protect: Professionell Buggdetektor

RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
RF Protect: Professionell Buggdetektor
 • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
 • Varunummer: RF-Protect
2 699 kr

Superkänslig, professionell buggdetektor med ett brett skanningsområde RF PROTECT är en avancerad, multifunktionell och professionell buggdetektor avsedd för att upptäcka avlyssningsutrustning, fysiska buggar i mobilen och all slags dold övervakningsutrustning, såsom dolda kameror, dolda mikrofoner och GPS-spårare. I paketet ingår allt du behöver för effektiv detektering av dold övervakningsutrustning. Detektorn kan identifiera fysiska buggar i mobiltelefoner och kan upptäcka dolda avlyssningsenheter eller kameror i huset eller bilen.

Buggdetektorn har en speciell magnetfältssensor som kan identifiera GPS-spårare, vilka ofta fästs på insidan eller utsidan av bilar. Denna detektor levereras med en mycket känslig RF-antenn, som kan detektera de flesta radiofrekvenser som används av trådlös övervakningsutrustning, t.ex. FM/UHF/GSM/WiFi-mikrofoner och 4G/WiFi-kameror. Detektorn kan lokalisera de flesta dolda mikrofoner och kameror som sänder ljud och video. Med i paketet får du även en kameralinsdetektor baserad på infrarött LED-ljus för att hitta dolda små kameror.

RF-antennen kan upptäcka alla typer av trådlös övervakningsutrustning som sänder ljud och bild på frekvenser mellan 1MHz och 12GHz. Till skillnad från vanliga buggdetektorer kan denna enhet upptäcka avlyssning som fungerar via Bluetooth. Avlyssningsenheter som fungerar med Bluetooth är nästan omöjliga att upptäcka med vanliga buggdetektorer på grund av deras låga överföringsfrekvenser. Denna buggdetektor är mycket lämpad för att upptäcka alla typer av trådlös övervakningsutrustning, inklusive de mest avancerade typerna, och kan varna för förekomsten av eventuella buggar i en mobiltelefon.

Upptäcka mobil avlyssning

Mobiltelefoner är särskilt sårbara för att bli utsatta för buggar som överför känslig information. Den här typen av buggar kan utföra farliga operationer med din telefon, t.ex. att spela in telefonsamtal eller sköta avlyssning.

Upptäcka traditionell och avancerad avlyssning, spionkameror och GPS-spårare

Idag kan nästan vem som helst skaffa dolda mikrofoner, spionkameror och GPS-spårare, och därmed försöka kränka andras integritet. De flesta trådlösa mikrofoner (FM-sändare, UHF-sändare, GSM-buggar, etc.), trådlösa kameror (WiFi, 3G, 4G) och GPS-spårare (2G, 4G) fungerar på vanliga radiofrekvenser, medan vissa avancerade avlyssningsenheter använder mycket låga radiofrekvenser som inte kan upptäckas av billigare modeller.

Denna känsliga detektor kan hitta alla typer av dold spionutrustning, oavsett om det handlar om dolda kameror, dolda mikrofoner, buggar eller GPS-spårare. Buggdetektorn har ett 10-segments stapeldiagram som indikerar signalstyrkan. Detektorn levereras med en RF-antenn, en förlängd magnetfältssensor och en kameralinsdetektor.

RF-antennen används för att upptäcka trådlösa kameror och ljudsändare som arbetar i frekvensområdet mellan 1MHZ och 12000MHZ. Trådlösa mikrofoner, som denna ljudsändare, använder VHF/UHF-frekvenser. Dolda WiFi-kameror använder WiFi-nätverk som arbetar på 2,4 GHz eller 5 GHz frekvenser. GPS-spårare använder 2G (GSM) eller 4G mobilnät. Magnetfältssensorn är en speciell antenn som reagerar på magnetiska GPS-spårare som ofta används för att fästas på metallytor på dolda platser på insidan eller utsidan av bilar. Buggdetektorn varnar när antennens överdel närmar sig en magnetisk GPS-spårare. Kameralinsdetektorn innehåller ett litet glas och infrarött LED-ljus som du kan använda för att upptäcka små kameralinser. Alla kameralinser reflekterar infrarött ljus och visas som vita prickar när du tittar genom glaset.

Varför bör du välja just denna buggdetektor?

Vi får ofta frågor från våra kunder om vad som skiljer denna detektor från andra billigare modeller. Det finns många detektorer på marknaden, och de är byggda med komponenter av olika kvalitet. Denna detektor är tillverkad med högkvalitativa komponenter och har hög känslighet med ett brett frekvensavsökningsområde och ger tydliga och snabba varningar.

Fördelar med RF PROTECT Buggdetektor

 • Kan upptäcka alla typer av trådlös övervakningsutrustning
 • Effektiv för att hitta avlyssningsutrustning och dolda kameror
 • Identiferar fysiska buggar i mobiltelefoner
 • Kan hitta dolda mikrofoner och kameror i hemmet eller bilen
 • Utrustad med känslig RF-antenn och specialdesignad kameradetektor
 • Effektiv detektor GPS för att hitta dolda GPS-spårare
 • Avancerad teknik som kan upptäcka avlyssning via Bluetooth

Vad kan RF-Buggdetektorn göra?

 • Den kan upptäcka magnetiska GPS-spårare i bilar.
 • Den kan upptäcka dolda ljudsändare (GSM, Bluetooth, FM/UHF, WiFi).
 • Den kan upptäcka trådlösa WiFi-kameror som fungerar med 1,2G, 2,4G och 5G.
 • Den kan upptäcka trådlösa 4G-kameror.
 • Den kan upptäcka aktiva GPS-spårare med korta intervaller vid uppdatering av positionen.
 • Den kan upptäcka om en mobiltelefon har en fysisk bugg.

Paketet innehåller:

 • RF-Buggdetektor
 • Magnetsensorantenn
 • Kameralinsdetektor
 • Laddningsenhet för detektor
 • USB-laddningskabel för kameralinsdetektor
 • Bruksanvisning på svenska

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy