Menu
Your Cart

Semen Spy Deluxe - Spermadetektor

Semen Spy Deluxe - Spermadetektor
Semen Spy Deluxe - Spermadetektor
Semen Spy Deluxe - Spermadetektor
Semen Spy Deluxe - Spermadetektor
Semen Spy Deluxe - Spermadetektor
  • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
  • Varunummer: SSD01
1 289 kr

Semen Spy Deluxe-setet är ditt ultimata verktyg för att upptäcka otrohet. Det är fullpackat med allt du behöver för att detektera osynliga spermafläckar på underkläder, kläder, lakan och andra ytor, vilket kan indikera otrohet eller samlag.

Detta otrohetstest används av professionella utredningstjänster för att avslöja sexuella aktiviteter. Det är ett enkelt och mycket effektivt verktyg som kan användas för att avslöja otrohet och sexuella övergrepp mot barn, eller för att kontrollera hygien på hotellrum.

Semen Spy använder en mycket exakt testmetod för att upptäcka PSA (prostataspecifikt antigen) som finns i sperma. Även om någon har genomgått en vasektomi, kan PSA fortfarande detekteras, vilket ger Semen Spy sin 100% pålitlighet.

Förpackningen innehåller ett UV-ljus för att upptäcka biologiska spår, som sperma i trosorna, som inte är synliga för det nakna ögat. UV-ljuset är särskilt användbart för att skanna områden och föremål innan du genomför ett SemenSpy-test.

Fördelar med Semen Spy Deluxe

  • 100% pålitlig metod för att upptäcka otrohet eller sexuella övergrepp
  • Använder en exakt testmetod för att detektera spermafläckar
  • Kan användas för att kontrollera hygien på hotellrum och liknande
  • Inkluderar UV-ljus för att detektera osynliga biologiska spår som sperma i trosorna
  • Enkel att använda - hela processen tar bara några minuter

Semen Spy Deluxe-satsen är den mest avancerade och exakta metoden tillgänglig för hemmabruk, vilket gör det enkelt att avslöja sexuella aktiviteter.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy