Menu
Your Cart

Inspelning av telefonsamtal

Varumärke: Esonic
Inspelning av telefonsamtal för mobiltelefoner Esonic Br-25 är den senaste modellen för trådlös inspelning av telefonsamtal. Ljudinspelaren för mobiltelefonsamtal har öronproppar och smidigt silikon som är gjord för att sitta bekvämt runt halsen. Enheten fungerar som ett Bluetooth-headset och kopp..
1 860 Kr
Varumärke: Esonic
Esonic BR-20 är en trådlös röstinspelare för mobiltelefoner. Enheten kan spela in telefonsamtal på båda sidor av samtalet inom 10 meter från mobiltelefonen. Enheten kan också användas som en vanlig ljudinspelare. Den lagrar inspelningar med mycket bra ljudkvalitet. Den inbyggda Bluetooth-modulen i E..
1 760 Kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Inspelare för telefonsamtal

Telefonsamtalsinspelningar är externa inspelningsenheter som är utformade för att spela in telefonsamtal på båda sidor av samtalet. Med våra produkter kommer du att uppnå detta. Telefonsamtalsinspelningar kan spela in dig och din uppringare när du ringer upp någon eller när du blir uppringd av någon.

Inspelningar av telefonsamtal används för att dokumentera samtal, oavsett om du behöver inspelningar för att dokumentera brott, dokumentera avtal eller bara vill kunna komma ihåg samtalet senare. Det går inte längre att spela in telefonsamtal på iPhone och Android-telefoner. Förr var det enkelt att använda en app som kunde spela in mobilsamtal. Efter att Android satte stopp för detta för över ett år sedan var detta inte längre möjligt. Oavsett vilken app du använder hindrade operativsystemet appen från att hämta samtalsljud från den andra parten i telefonsamtalet. Det betyder att appar bara kunde spela in din sida av konversationen. Därför erbjuder vi externa enheter för att spela in telefonsamtal.

Du får en bra lösning för att spela in telefonsamtal. Varje konversation från båda parter i ett telefonsamtal spelas in och lagras som enskilda ljudfiler med datum och tid, och du kan säkerhetskopiera dem till din dator där du har säker lagring. En annan fördel med telefonsamtalsinspelningar är att du kan välja om du vill spela in samtal eller inte.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy