Menu
Your Cart

Paraben

Paraben utvecklar mjukvara för undersökningar på smartphones och datorer. Tillväxten av smartphones öppnade nya dörrar för Paraben att utveckla nya lösningar för att möjliggöra avancerad granskning av data i mobiltelefoner, vilket ledde till utvecklingen av iRecovery Stick för iPhone och Phone Recovery Stick för Android.

iRecovery Stick för iPhone iRecovery Stick för iPhone
UTSÅLD
Varumärke: Paraben
Undersöka iPhone-data och återställa raderade bilderiRecovery Stick för iPhone är ett lättanvänt verktyg som gör det möjligt för vem som helst att undersöka en iPhone. Granskning en mobil är en svår process. Flera platser för filer och bilder och stora mängder data gör det svårt och extrem..
1 650 kr
Recovery Stick för Android Recovery Stick för Android
UTSÅLD
Varumärke: Paraben
Undersökning och återställning av raderade data i Android-mobiltelefoner Recovery Stick för Android är ett kraftfullt lättanvänt verktyg som låter dig undersöka Android-mobiler och surfplattor. Recovery Stick för Android är kompatibel med alla märken som använder operativsystemet Android, märken so..
1 596 kr
Voice Logger - Programvaran för dold ljudinspelning via PC Voice Logger - Programvaran för dold ljudinspelning via PC
UTSÅLD
Varumärke: Paraben
Detta är en ljudinspelningsprogramvara för Windows PC. Med Voice Logger (programvaran för dold inspelning via PC) kan du förvandla din Windows-dator till en hemlig avlyssningsenhet. Voice Loggar kan spela in ljud och samtal runt PC, och samtal som har gjorts via Skype och Facebook videosamtal (endas..
1 480 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy