Menu
Your Cart

Buggdetektor - Kameradetektor

Kameradetektor med infrarött LED-ljus Kameradetektor med infrarött LED-ljus
Nyhet
Med denna kameradetektor kan du hitta små kameralinser gömda i väggar, i lampor eller i andra objekt. Detektorn har 12 st. infraröda LED-lampor och en kameralinssökare. När detektorn slås på avger den infrarött ljus som kan reflekteras i dolda kameralinser. Om du riktar ljuset mot ett objekt som inn..
399 Kr
Prisvärd kamera och avlyssnings detektor Prisvärd kamera och avlyssnings detektor
Nyhet
Genom denna utrustning blir den stora frågan "hur man upptäcker avlyssning" mycket lätt att svara på: Den kan upptäcka både trådlösa och enkla dolda kameror. Tack vare signaldetekteringsfunktionen kan trådlösa avlyssningsutrustning också detekteras. Det kan hjälpa dig att ta reda på om någon har pla..
570 Kr
Superkänslig Buggdetektor - LawMate RD30 Superkänslig Buggdetektor - LawMate RD30
Nyhet
Varumärke: LawMate
LawMate RD-30 är en detektor med hög känslighet för att hitta dolda kameror, teleavlyssning och GPS-spårare. Den är liten och effektiv. Detektorn är utrustad med en känslig RF-detektionsenhet som kan detektera frekvenssignaler mellan 20 MHz och 6 GHz. Förutom radiofrekvensdetektering kan enheten upp..
1 299 Kr
Superkänslig buggdetektor med förlängd magnetfältssensor Superkänslig buggdetektor med förlängd magnetfältssensor
Nyhet
Denna detektor är multifunktionell och utrustad med RF-detektor (frekvensskanner), kameralinsdetektor och magnetdetektor. Med denna detektor i kombination med dessa tre funktioner kan du upptäcka dold övervakningsutrustning som trådlösa kameror, avlyssningsutrustning, dolda mikrofoner och dolda GPS ..
1 650 Kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy