Menu
Your Cart

Buggdetektor - Kameradetektor

Avslöja Dolda Kameror Effektivt Med vår sofistikerade kameradetektor kan du enkelt hitta dolda kameror, oavsett om de är gömda i väggar, lampor eller andra objekt. Denna detektor är utrustad med 12 infraröda LED-lampor och en kameralinssökare för att effektivt reflektera och identifiera de minsta k..
708 kr
Varumärke: LawMate
LawMate RD-30 är en detektor med hög känslighet för att hitta dolda kameror, teleavlyssning. Den är liten och effektiv. Detektorn är utrustad med en känslig RF-detektionsenhet som kan detektera frekvenssignaler mellan 20 MHz och 6 GHz. Förutom radiofrekvensdetektering kan enheten upptäcka kameralins..
1 899 kr
Superkänslig, professionell buggdetektor med ett brett skanningsområde RF PROTECT är en avancerad, multifunktionell och professionell buggdetektor avsedd för att upptäcka avlyssningsutrustning, fysiska buggar i mobilen och all slags dold övervakningsutrustning, såsom dolda kameror, dolda mikrofoner..
2 699 kr
Denna multifunktionella buggdetektor är inte bara en vanlig detektor - den är utrustad med en RF-detektor (frekvensskanner), en kameradetektor och en magnetfältsensor. Det gör det möjligt att hitta dolda mikrofoner, GPS-spårare och andra typer av dold övervakningsutrustning. Med denna detektor blir ..
1 436 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)

Du måste vara medveten om att det finns hobbyspioner, sniffers, stalkers överallt i ditt närområde, skolor, kontor, till och med i ditt hus. Om du misstänker att någon har gömt avlyssning och gömda kameror i ditt hus eller kontor är det nödvändigt att skaffa en effektiv kameradetektor eller buggdetektor. Kameradetektorer är utrustade med speciellt infrarött LED-ljus och sökare. När du riktar infrarött ljus mot en kameralins reflekteras ljuset i kameralinsen, vilket märks när du tittar genom sökaren. Kameradetektorer är mycket effektiva verktyg för både enkla och trådlösa dolda kameror. För att upptäcka dolda trådlösa spionkameror eller hitta trådlösa avlyssningsutrustning behöver du en buggdetektor.

Trådlösa video- eller ljudsändare sänder video och ljud genom radiovågor vid olika frekvenser. En buggdetektor kan upptäcka förekomsten av sådana radiovågor. Vanliga buggdetektorer som LawMate RD-30 kan upptäcka de flesta dolda WiFi-kameror som arbetar på 2,4 GHz-radiofrekvensen, kan också upptäcka dolda mikrofoner som arbetar på höga frekvenser. Det finns avancerade lyssningsapparater som fungerar på mycket låga radiofrekvenser som inte kan upptäckas av billigare buggdetektorer. En professionell buggdetektor har ett stort skanningsområde, och är känsligare och mer exakt när det gäller att hitta avlyssning. Det finns buggdetektorer som kan upptäcka GPS-spårare med hjälp av speciella magnetfälts-sensor, till exempel har denna modell en magnetfälts-sensor för att hitta magnetiska GPS-spårare

Våra kameradetektorer kan upptäcka både trådlösa och enkla kameror. Våra buggdetektorer kan hitta trådlösa avlyssningsutrustning, WiFi-spionkameror och GPS-spårare. De avancerade modellerna har förmågan att skilja mellan olika typer av frekvenser. Detta är viktigt när du försöker hitta avlyssningsutrustning i ett rum där det finns många olika trådlösa enheter som till exempel wifi-routrar. Det här är viktigt för att stänga av alla trådlösa enheter som till exempel WiFi-routrar när du försöker hitta avlyssningsutrustning i ett rum. Det finns olika varianter av buggdetektorer beroende på hur stort skanningsområde de har och hur känsliga de är. Vi har skrivit en artikel som ger fördjupad kunskap i ämnet hur du kan upptäcka avlyssning och dolda kameror.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy