Menu
Your Cart

Avlyssning

Avlyssnar GSM
Storsäljare
Avlyssning i realtid - GSM Avlyssnar Detta är en GSM bugg för direkt rumsavlyssning. Den kan också användas för spårning. Med denna utrustning har du möjlighet och se platser. Buggen använder ett SIM-kort för att överföra ljud via mobilnät. Du hör när du ringer buggen. Enheten meddelar dig om enhet..
1 430 Kr
Dold avlyssning och inspelning av ljud Dold avlyssning och inspelning av ljud
Nyhet
Detta är en ljudinspelare som är utrustad med en inbyggd radiomottagare för hemlig rumsavlyssning och ljudinspelning. Denna produkt består av mottagare och sändare. Mottagaren fungerar som en inspelare med ett eget internt 8GB minne. Sändaren innehåller en mikrofon som tar upp ljud och sänder till i..
1 870 Kr
GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning
Nyhet
Varumärke: StealthTronic
Avancerad och professionell avlyssningsutrustning för avlyssning av ett rum eller bil Detta är en avancerad och professionell avlyssningsutrustning som ger möjligheter till både avlyssning och röstaktiverad ljudinspelning. Lyssningsenheten har två känsliga mikrofoner som gör att du kan ly..
3 750 Kr
GSM Bugg -  Avlyssning i realtid GSM Bugg -  Avlyssning i realtid
Nyhet
Billig och enkel Bugg som låter dig avlyssnaDu kan avlyssna ett rum eller en bil med denna avlyssningsutrustning via mobiltelefon. Det fungerar med nano SIM-kort och är väldigt lätt att använda. Allt du behöver är ett SIM-kort i enheten. Du ringer SIM-kortet och hör allt ljud i rummet där enhet..
799 Kr
GSM Spy Bugg LONGLIFE 20 GSM Spy Bugg LONGLIFE 20
Nyhet
Varumärke: StealthTronic
Högkvalitativ GSM Bugg med bra ljudkvalitet och lång batteritidGSM Spy Bugg LONGLIFE 20 är en GSM-avlyssningsenhet med ett extremt klart ljud och en lång batteritid på upp till 20 dagar i standby eller 10 timmar för permanent avlyssning. Avlyssningsapparaten har 6 gånger längre batteritid än bi..
2 399 Kr
GSM Spy Bugg LONGLIFE 60 GSM Spy Bugg LONGLIFE 60
Nyhet
Varumärke: StealthTronic
AvLyssningsutrustning med dold mikrofon - Lång batteritid i upp till 60 dagarLonglife 60 är en unik och exceptionell GSM Spy Bugg eftersom den har 10 gånger längre batteritid än andra standard GSM Spy buggar, vilket gör den till en idealisk avlyssningsenhet för områden som inte har tillgån..
2 699 Kr
Väggmikrofon Väggmikrofon
Nyhet
Med denna väggmikrofon kan du lyssna på det som sägs i rummet på andra sidan väggen. Avlyssningsutrustningen plockar upp ljud med två typer av mikrofoner "hålmikrofon" och "väggmikrofon". Avlyssning fungerar genom att förstärka ljudet som tas upp av mikrofonen. När människor pratar i ett rum skapar ..
899 Kr
Väggmikrofon med ljudinspelning Väggmikrofon med ljudinspelning
Nyhet
Känslig väggmikrofon med möjlighet till ljudinspelning och ljudöverföring Denna avlyssningsutrustning har en högkänslig mikrofon och gör att du kan lyssna på ljud på andra sidan rummet. Avlyssningsutrustningen har också möjlighet till ljudinspelning. Utrustningen levereras med två ty..
2 340 Kr
Världens minsta ljudsändare Världens minsta ljudsändare
Nyhet
Detta är en trådlös dold ljudsändare för diskret buggning. Enheten är utrustad med en känslig mikrofon med god ljudkvalitet. Ljudsändaren kan skicka ljud till en radiomottagare inom cirka 300 meters avstånd i tätbefolkade områden eller ca 500 meter i mer öppet område. Med denna avlyssningsutrustning..
1 200 Kr
Voice Logger - Programvaran för dold ljudinspelning via PC Voice Logger - Programvaran för dold ljudinspelning via PC
Nyhet
Varumärke: Paraben
Detta är en ljudinspelningsprogramvara för Windows PC. Med Voice Logger (programvaran för dold inspelning via PC) kan du förvandla din Windows-dator till en hemlig avlyssningsenhet. Voice Loggar kan spela in ljud och samtal runt PC, och samtal som har gjorts via Skype och Facebook videosamtal (endas..
1 540 Kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 Sidor)

Avlyssningsutrustning är små trådlösa dolda mikrofoner som kan skicka ljud till en mottagare, antingen en mobiltelefon eller en radiomottagare. Avlyssningsapparat är uppdelad i två olika typer:

Buggar

Denna typ använder simkort och 2G / 4G mobilnät. När du ringer det nummer som tillhör SIM -kortet kan du lyssna på samtalet eller ljudet. De flesta är små så att de kan döljas på gömda platser. Några av dem är redan förklädda som vanliga objekt, till exempel brandlarm, datormöss. Fördelen med denna typ av avlyssningsutrustning är att du kan lysna var som helst i världen.

Avlyssning på avstånd

Denna typ av lyssningsutrustning består av två delar ljudavsändare och ljudmottagare. Avsändare skickar ljud till en mottagare som ligger inom några hundra meter från avsändaren. Fördelen med denna lyssningsutrustning är att du inte behöver SIM kort, och de skickar utmärkt ljud.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy