Menu
Your Cart

Avlyssning

Avlyssnar GSM
Storsäljare
Avlyssning i realtid - GSM Avlyssnar Detta är en GSM bugg för direkt rumsavlyssning. Den kan också användas för spårning. Med denna utrustning har du möjlighet och se platser. Buggen använder ett SIM-kort för att överföra ljud via mobilnät. Du hör när du ringer buggen. Enheten meddelar dig om enhet..
1 430 kr
Varumärke: SECUREEE
Spy Bugg med dold ljudinspelning och spårningBURAN 1200 är en Avlyssningsapparat med tre unika funktioner som gör produkten till den mest effektiva övervakningsapparaten om du vill avlyssna in i ett rum eller en bil, ta reda på var personen befinner sig, och få ljudinspelningar. BURAN 1200 h..
4 300 kr
Detta är en ljudinspelare som är utrustad med en inbyggd radiomottagare för hemlig rumsavlyssning och ljudinspelning. Denna produkt består av mottagare och sändare. Mottagaren fungerar som en inspelare med ett eget internt 8GB minne. Sändaren innehåller en mikrofon som tar upp ljud och sänder till i..
1 999 kr
GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning
Storsäljare
Avlyssningsutrustning för avlyssning av ett rum eller bil Detta är en avlyssningsutrustning som ger möjligheter till både avlyssning och röstaktiverad ljudinspelning. Lyssningsenheten har två känsliga mikrofoner som gör att du kan lyssna och spela in ljud. GSM-funktionen använder ett vanl..
3 950 kr
Känslig väggmikrofon med möjlighet till ljudinspelning och ljudöverföring Denna avlyssningsutrustning har en högkänslig mikrofon och gör att du kan lyssna på ljud på andra sidan rummet. Avlyssningsutrustningen har också möjlighet till ljudinspelning. Utrustningen levereras med två ty..
2 540 kr
Mest effektiv avlyssning på 500 meters avstånd med bra ljudkvalitet Med detta avlyssningspaket kan du avlyssna ett rum eller bil på ett avstånd på upp till 500 meter i ett öppet område eller upp till 300 meter i tättbebyggt område. Avlyssning Paketet innehåller en ljudsändare med mikrofon och ..
2 500 kr
Varumärke: Paraben
Detta är en ljudinspelningsprogramvara för Windows PC. Med Voice Logger (programvaran för dold inspelning via PC) kan du förvandla din Windows-dator till en hemlig avlyssningsenhet. Voice Loggar kan spela in ljud och samtal runt PC, och samtal som har gjorts via Skype och Facebook videosamtal (endas..
1 540 kr
WiFi avlyssnar - ljudinspelare med 20-dagars batteritid WiFi avlyssnar - ljudinspelare med 20-dagars batteritid
Storsäljare
Avlyssning och dold ljudinspelning via WiFiDetta är en liten och effektiv WiFi-rumsavlyssning med möjlighet till ljudinspelning. Avlyssningsutrustningen har ett uppladdningsbart batteri med en lång batteritid på 20 dagar på en laddning. De flesta avlyssningsapparater är baserade på GSM och behö..
1 790 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)

Avlyssningsutrustning är små trådlösa dolda mikrofoner som kan skicka ljud till en mottagare, antingen en mobiltelefon eller en radiomottagare. Avlyssningsapparat är uppdelad i två olika typer:

Buggar

Denna typ använder simkort och 2G / 4G mobilnät. När du ringer det nummer som tillhör SIM -kortet kan du lyssna på samtalet eller ljudet. De flesta är små så att de kan döljas på gömda platser. Några av dem är redan förklädda som vanliga objekt, till exempel brandlarm, datormöss. Fördelen med denna typ av avlyssningsutrustning är att du kan lysna var som helst i världen.

Avlyssning på avstånd

Denna typ av lyssningsutrustning består av två delar ljudavsändare och ljudmottagare. Avsändare skickar ljud till en mottagare som ligger inom några hundra meter från avsändaren. Fördelen med denna lyssningsutrustning är att du inte behöver SIM kort, och de skickar utmärkt ljud.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy