Menu
Your Cart

Avlyssning

Detta är en professionell GSM-avlyssningsutrustning som kombinerar funktionerna av en GPS tracker med avlyssning och dold ljudinspelning. Detta gör den till en oumbärlig apparat för alla dina avlyssningsbehov, oavsett om det gäller avlyssning hemma eller avlyssning i bilen.Fördelar med denn..
4 300 kr
Diskret Avlyssningsutrustning i USB-laddareDetta är en mycket diskret och kraftfull avlyssningsutrustning med dold mikrofon för avlyssning i realtid och röstaktiverad ljudinspelning. Denna spion mikrofon är förklädd som en vanlig USB-laddare och kan enkelt användas för avlyssning via WiFi-nätver..
3 580 kr
Dold Avlyssning och Ljudinspelning via WiFi Är du i behov av en effektiv och dold mikrofon för avlyssning? Vi presenterar vår kompakta och effektiva WiFi-baserade avlyssningsutrustning, utrustad med en dold mikrofon för avlyssning och möjlighet att spela in samtal i smyg. Detta är en WiFi bug, en r..
1 650 kr
GSM Bugg: hemlig rumsavlyssning GSM Buggen är det mest diskreta och effektiva avlyssningsutrustning för direkt rumsavlyssning. GSM Bugg är inbyggd i en fullt fungerande förlängningskabel av vit färg. Den ser ut som alla andra vanliga förlängningskablar. Avlyssningssystemet fungerar på GSM-nätverk o..
4 270 kr
AVLYSSNING - SPÅRNING Detta är en GSM Spy Bug med GPS-spårning designad för diskret avlyssning och spårning. Du kan enkelt avlyssna och spåra via din egen mobiltelefon. När du ringer till enheten kan du lyssna på ljud och samtal i rummet. Genom en mobilapp kan man se var enheten befinner sig. ..
1 120 kr
Vår avlyssningsapparat erbjuder ljudinspelning och avlyssning på avstånd, vilket gör det enkelt att spela in samtal i rummet. Med en inbyggd radiomottagare för diskret rumsavlyssning, erbjuder denna produkt både en mottagare och en sändare för optimal ljudinspelning.Dold Mikrofon för Avlyssning ..
1 860 kr
Med vårt avlyssningspaket kan du övervaka ett rum eller en bil på ett avstånd av upp till 500 meter i ett öppet område, eller upp till 300 meter inom tätbebyggda områden. Avlyssningspaketet inkluderar en kompakt ljudsändare med en dold mikrofon för avlyssning samt en mottagare. Ljudsändaren är ..
2 360 kr
Vår väggmikrofon för avlyssning är utrustad med en mycket känslig mikrofon, vilket möjliggör för dig att lyssna genom väggar. Detta är möjligt tack vare avlyssningsutrustningens kapacitet att penetrera olika material som stål, trä, glas, cement och tegel.Avlyssna Genom Vägg med Hålmikrofon Utöv..
2 499 kr
Denna WiFi-aktiverade ljudövervaknings- och inspelningsutrustning är idealisk för dem som eftersträvar högsta kvalitet inom diskret rumavlyssning och inspelning. Dess unika egenskap är den externa mikrofonen, som ger flexibilitet i hur och var du kan övervaka och fånga upp ljud. Detta är det ultimat..
3 320 kr
Detta är en mycket diskret avlyssningsutrustning och ljudinspelare som är dold inuti en förlängningskabel. Denna avlyssningsutrustning är designad för direkt rumsavlyssning och dold ljudinspelning. Avlyssnaren fungerar med WiFi och kan överföra ljud till en mobiltelefon, vilket gör den till en ideal..
5 590 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 Sidor)

Avlyssningsutrustning för avlyssning av rum eller bil med Spion Mikrofon

Avlyssningsutrustning, även känd som 'GSM Bugg' i vardagligt tal, är trådlöst avlyssningsapparat som kan användas för avlyssning av rum eller bil. Denna teknik utnyttjar 2G/4G mobilnät, WiFi eller specifika radiofrekvenser för att sända ljud till en mottagare, vilket gör det till en kraftfull enhet för trådlös avlyssning. Det finns tre huvudtyper av denna utrustning: GSM, WiFi, och avlyssning på avstånd.

GSM Avlyssningsutrustning: Enkel Utrustning med GSM Buggar

GSM avlyssningsutrustning fungerar med ett SIM-kort och opererar på antingen 2G/GSM eller 4G nätverk, vilket gör den till en enkel avlyssningsutrustning för rumavlyssning via mobiltelefon. Denna utrustning kan också vara dold i vardagliga föremål som en förlängningskabel med dold mikrofon, perfekt för hemlig rumsavlyssning. Enheten kan konfigureras att ringa ett förbestämt nummer när den upptäcker ljud, vilket gör avlyssning av rum enkelt och effektivt med en gsm bugg. Dessa enheter är utrustade med inbyggda, uppladdningsbara batterier, vilket ger olika batteritider beroende på kapacitet och användningsförhållanden. GSM avlyssnare är mycket effektiva verktyg för avlyssning, och de är enkla att använda utan någon teknisk erfarenhet. Du behöver bara ett SIM-kort.

WiFi Avlyssningsutrustning: WiFi Spionmikrofon

Till skillnad från GSM, använder WiFi avlyssningsutrustning ett lokalt WiFi-nätverk för wifi-avlyssning, vilket gör den till ett idealiskt val för avlyssning hemma. Alla WiFi lyssningsutrustning kan göra ljudinspelningar och lagrar antingen internt eller på ett minneskort, och kan också vara dolda i föremål som en USB-laddare med hemlig mikrofon. Du behöver en mobilapp installerad på din mobil för direkt avlyssning och för att lyssna på inspelningarna, vilket ger dig full kontroll över wifi-avlyssning med vår wifi mikrofon. Dessa enheter har egna inbyggda batterier som ger från några timmar till flera dagar av batteritid beroende på batterikapacitet och användningsförhållanden.

Avlyssning på Avstånd: Ljudsändare - Audio Transmitters

När vi pratar om avlyssning på avstånd, refererar vi till trådlösa ljudsändare som ger möjlighet att avlyssna ett rum eller en bil från ett kort avstånd. Denna utrustning, som inkluderar en spion mikrofon, sänder ljud från mikrofonen till en mottagare på en specifik radiofrekvens, vilket ger stor flexibilitet för avlyssning på avstånd utan behov för mobilnät eller WiFi. Denna typ av avlyssningsutrustning fungerar som sambandsradioer. Det är viktigt att notera att det finns begränsningar i förhållande till räckvidden, oftast på några hundra meter beroende på fysiska hinder i området, till exempel byggnader. Om du föredrar avlyssning på avstånd, kan du kolla in denna avlyssningspaket.

För att få mer insikt i avlyssningsteknik, läs vår omfattande guide till avlyssningsutrustning.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy