Menu
Your Cart

LawMate

LawMate är en professionell tillverkare för dold ljud- och videoövervakningsutrustning. Med över 25 års historia har LawMate utvecklats från ett litet företag till ett globalt företag. Produkter från LawMate är märkesprodukter, som tillverkas med högkvalitativa komponenter. Det finns alltid något under utveckling när det gäller innovation och utveckling av både nya och befintliga produkter. Andra tillverkare försöker ofta kopiera LawMate-produkter. LawMate fokuserar på god produktkvalitet, har en strikt kvalitetssäkring på alla sina produkter. LawMate erbjuder en rad digitala videoinspelare som täcker allt inom dolda kameror.

Varumärke: LawMate
Högkvalitativ dold spionkamera inuti billaddarenOroar du dig för bilsäkerhet eller bilskadegörelse? Oroar du dig för bilsäkerhet eller bilskadegörelse? Behöver du en dold kamera i bilen för att spela in aktivitet i bilen? Den här dolda bilövervakningskameran är mycket diskret och ser ut och fun..
2 999 kr
Varumärke: LawMate
Mest effektiva dold kamera med smart kamouflage som datormus PV-MU10 är en mycket diskret dold kamera med hög kvalitet från tillverkaren LawMate. Spionkamera är kamouflerad i en falsk trådlös datormus. Kameran spelar in video i HD 720P-upplösning med ljud. Det är möjligt att ta stillbilder också. V..
2 499 kr
Varumärke: LawMate
Professionellt dold kamera i locket på en kaffekopp med inbyggt WiFi LawMate PV-CC10W är en kamouflerad spionkamera som är gömd i ett lock på en kaffekopp. Spionkameran kan fästas på olika kaffe- och tekoppar, och passar de flesta take-away-koppar. Beställ en kaffe, ta av locket och sätt ..
3 740 kr
Varumärke: LawMate
Dold kamera med perfekt kamouflage i smartphone - Full HD videoinspelning med ljudLawMate PV-900EVO3 är en dold kamera inbyggd i en enhet som ser ut som en vanlig mobiltelefon. Det ger den perfekta möjligheten att i hemlighet spela in video på nästan vilken plats och situation som helst. Kameralinse..
5 200 kr
Varumärke: LawMate
LawMate RD-30 är en detektor med hög känslighet för att hitta dolda kameror, teleavlyssning. Den är liten och effektiv. Detektorn är utrustad med en känslig RF-detektionsenhet som kan detektera frekvenssignaler mellan 20 MHz och 6 GHz. Förutom radiofrekvensdetektering kan enheten upptäcka kameralins..
1 899 kr
Varumärke: LawMate
Detta paket är perfekt för dold videoinspelning via knappkamera som filmer i Full HD 1080p, och inspelaren PV-500 NP med WiFi-funktioner. Detta paket innehåller knappkamera, Full HD-inspelare, kontrollkabel, olika skjortknappar och skruvar. Du hittar all nödvändig utrustning i detta paket för p..
5 510 kr
Varumärke: LawMate
Spionkamera av hög kvalitet gömd i bilnyckeln - video- och ljudinspelningar av mycket god kvalitetDenna bärbara spionkamera med varumärket LawMate PV-RC200HD2 är en rekommenderad dold kamera för alla som vill spela in ljud och video i hemlighet. Den är väldigt enkel att använda, allt du behöver..
1 999 kr
Varumärke: LawMate
Denna dolda bilnyckelkamera kan användas i alla situationer där du behöver spela in video i hemlighet - oavsett om du vill spela in din interaktion med folk om det skulle uppstå ett missförstånd, eller andra händelser som du behöver spela in video på. Det handlar om dold videoinspelning i situatione..
2 520 kr
Varumärke: LawMate
Klocka med dold Kamera - Full HD-Video med Ljud Letar du efter en spionklocka med dolda funktioner? Vår spionklocka med kamera erbjuder den senaste tekniken för diskret inspelning. Denna klocka med kamera är utrustad med en högupplöst sensor som levererar 2330x1296 pixlars videoupplösning, den ..
3 390 kr
Varumärke: LawMate
Detta är den nya LawMate PV-PB20i, som är en full HD 1080P hemlig spionkamera som kan skicka livevideo och kan spela in video med ljud. Det ser ut som en powerbank och fungerar som en riktig powerbank. Trådlös Wi-Fi-anslutningen tillåter full användarkontroll via mobiltelefon och surfplatta på en ap..
3 150 kr
Varumärke: LawMate
Spionkamera med WiFi gömd i USB-laddningsstation – Mycket diskret kamera i hög kvalitet Detta är LawMate PV-CS10i tillverkad av LawMate, en välkänd tillverkare av dolda kameror av hög kvalitet. Detta är en mycket effektiv WiFi-spionkamera gömd i en USB-laddningsstation. Spionkamerans kameralins är ..
3 290 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy