Menu
Your Cart

Kameradetektor med Infrarött Led-ljus

Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
Kameradetektor med Infrarött Led-ljus
  • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
  • Varunummer: SKD04
708 kr

Avslöja Dolda Kameror Effektivt

Med vår sofistikerade kameradetektor kan du enkelt hitta dolda kameror, oavsett om de är gömda i väggar, lampor eller andra objekt. Denna detektor är utrustad med 12 infraröda LED-lampor och en kameralinssökare för att effektivt reflektera och identifiera de minsta kameralinserna.

När vår kameradetektor är påslagen, avger den infrarött ljus som reflekteras i dolda kameralinser. Du kan enkelt identifiera dolda kameror genom att rikta ljuset mot objekt och observera det reflekterade ljuset genom glaset på vår kameralinssökare. Om du behöver en mer avancerad produkt kan du istället kolla in RF-Protect.

Fördelarna med Vår Kameradetektor

  • Effektiv upptäckt: Utrustad med 12 infraröda LED-lampor och en kameralinssökare för att snabbt och effektivt avslöja dolda kameror.
  • Lätt att använda: Anslut bara enheten till ett eluttag för laddning, släck lamporna i rummet, och börja leta efter dolda kameror.
  • Versatilitet: Vår kameradetektor kan användas i alla miljöer, inklusive hem, hotell och Airbnb boenden.
  • Ingen RF-skanner behövs: Medan vissa detektorer kräver en RF-skanner för att upptäcka trådlösa mikrofoner och avlyssningsutrustning, kräver vår kameradetektor inte detta, vilket gör den mer användarvänlig och kostnadseffektiv.

Så här använder du kameradetektorn

Anslut enheten till ett eluttag med den medföljande kabeln och en 5V USB-laddare i 2 timmar för laddning. Släck lamporna i rummet. Tryck på strömbrytaren för att slå på enheten. Lysdioderna blinkar snabbt. Lamporna blinkar i tre lägen: snabbt blinkande, långsamt blinkande och statiskt. Tryck på knappen för att växla blinkande läge. Rikta ljuset mot väggarna / taket och alla objekt i rummet och titta genom det röda glaset. Om det finns en dold kamera någonstans ser du reflekterat ljus i kameralinsen som en vit prick.

Om du misstänker att det finns dolda kameror i ditt hem, eller om du vill känna dig säkrare i ett hotell eller Airbnb, är vår kameradetektor det idealiska verktyget. Den hjälper dig att hitta dolda kameror.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy