Menu
Your Cart

WiFi spionkamer

Dold kamera i brandvarnare med 2 års batteritid Dold kamera i brandvarnare med 2 års batteritid
Nyhet Storsäljare
Varumärke: SpyCam UltraLife
Vi har fått en ny modell av den dolda kameran som en falsk brandvarnare med mycket bra batteritid på upp till 2 år i standby-läge. Den dolda kameran i brandvarnaren kan användas i upp till 30 timmar för permanent videoinspelning med hög videoupplösning, eller i upp till 2 år i viloläge (standby) uta..
2 470 Kr
Exkl moms:2 470 Kr
Dold WiFi kamera i väderstation Dold WiFi kamera i väderstation
Nyhet Storsäljare
Varumärke: SpyCam PRO
Detta är en trådlös Wi-Fi kamera gömd i en väderstation. Det ger dig möjlighet att LIVE-övervaka trådlöst i realtid och spela in. Wi-Fi-kameran är inställd mot en trådlös wi-fi-router och skickar sedan LIVE-videos till din smarttelefon eller surfplatta. Du kan titta live på mobilen oavsett var du be..
2 260 Kr
Exkl moms:2 260 Kr
Dold WiFi-spionkamera i PIR-sensor Dold WiFi-spionkamera i PIR-sensor
Nyhet
Varumärke: SpyCam UltraLife
Dold WiFi spionkamera i PIR-sensor. Spionkameran innehåller ett uppladdningsbart batteri med hög kapacitet och kan fungera i upp till ett år i standby utan strömanslutning. Spionkameran har WiFi och kan skicka LIVE-video till din smartphone/surfplatta var som helst. Spionkameran är förklädd som en P..
2 470 Kr
Exkl moms:2 470 Kr
Högtalare med dold roterbar WiFi kamera Högtalare med dold roterbar WiFi kamera
Nyhet
Spionkamera - Högtalare med dold roterbar WiFi kameraDetta är en trådlös dold WiFi-kamera med 180 ° rotation i Bluetooth högtalare med cylinderdesign. Kameran är gömd bakom den mörka skärmen. Den är motoriserad och kan roteras 180 ° åt vänster och höger, så att du kan se direktbilder i en 240 ° vink..
1 699 Kr
Exkl moms:1 699 Kr
Mörkersyn spionkamera i router Mörkersyn spionkamera i router
Nyhet
Varumärke: SpyCam UltraLife
Detta är en batteridriven WiFi-dold kamera, som är gömd inuti en falsk WiFi-router. Den ser ut som en realistisk router. Ingen kommer att märka att en kamera är gömd inuti denna falska router. Den dolda kameran kan spela in med hjälp av PIR-rörelsedetektering, när någon går in på rom...
2 190 Kr
Exkl moms:2 190 Kr
Roterbar spionkamera  gömd i RGB bordslampa Roterbar spionkamera  gömd i RGB bordslampa
Nyhet
Varumärke: SpyCam PRO
Detta är den senaste trådlösa WiFi spionkameran med användbara funktioner och bra kvalitet. Kameran är motoriserad så att kameralinsen kan rotera åt höger och vänster inom 330 grader. Rotationen styrs trådlöst via en app på en smartphone eller surfplatta. Kameralinsen rör sig åt höger och vänster, n..
1 999 Kr
Exkl moms:1 999 Kr
Spionkamera i bilnyckel med WiFi- LawMate RC200HDW Spionkamera i bilnyckel med WiFi- LawMate RC200HDW
Nyhet
Varumärke: LawMate
Denna dolda bilnyckelkamera kan användas i alla situationer där du behöver spela in video i hemlighet - oavsett om du vill spela in din interaktion med folk om det skulle uppstå ett missförstånd, eller andra händelser som du behöver spela in video på. Det handlar om dold videoinspelning i situatione..
2 899 Kr
Exkl moms:2 899 Kr
Spionklocka med dold WiFi kamera - Lång batteritid Spionklocka med dold WiFi kamera - Lång batteritid
Nyhet
Varumärke: SpyCam UltraLife
Mycket diskret dold WiFi-kamera i spionklockor med ultralång batteritid utan strömanslutningDenna spionklocka har en inbyggd dold WiFi nattkamera med lång batteritid och en mycket känslig värmesökande PIR-sensor, som kan upptäcka rörelser från människor och djur. Den skickar en bild till din sm..
1 999 Kr
Exkl moms:1 999 Kr
WiFi minikamera för dold installation WiFi minikamera för dold installation
Nyhet
Varumärke: SpyCam PRO
Denna version är en högkvalitativ och professionell WiFi kameramodul för hemlig installation, som låter dig skapa skräddarsydda spionkameror med många avancerade funktioner. Med kameramodulen kan du bygga din egen spionkamera. Du kan till exempel dölja kameran bakom en tavelram, medan kameralinsen s..
1 530 Kr
Exkl moms:1 530 Kr
WiFi spionbordsklocka med mörkerseende WiFi spionbordsklocka med mörkerseende
Nyhet
BlueCam är den första spionklockan med en kraftfull nattkamera, FULL-HD-videokvalitet. Spionkameran är förklädd till en fullt fungerande digital klocka för ditt nattduksbord, skrivbord eller någon annanstans. Du kan titta på LIVE-videos från rummet i realtid på mobilen (din smartphone eller din surf..
1 720 Kr
Exkl moms:1 720 Kr
Detta är den roligaste spionkameran någonsin. Det här är en spionkamera med WiFi-uppkoppling dolt i en enhet som fungerar som en vanlig trådlös Bluetooth-högtalare och bordsklocka. Kameran skickar videos direkt till din mobil eller surfplatta, så att du kan titta på LIVE-videos med ljud via en integ..
1 985 Kr
Exkl moms:1 985 Kr
WiFi spionkamera i powerbank - LawMate PV-PB20i WiFi spionkamera i powerbank - LawMate PV-PB20i
Nyhet
Varumärke: LawMate
Detta är den nya LawMate PV-PB20i, som är en full HD 1080P hemlig spionkamera som kan skicka livevideo och kan spela in video med ljud. Det ser ut som en powerbank och fungerar som en riktig powerbank. Trådlös Wi-Fi-anslutningen tillåter full användarkontroll via mobiltelefon och surfplatta på en ap..
2 995 Kr
Exkl moms:2 995 Kr
WiFi spionkamera i USB-laddare WiFi spionkamera i USB-laddare
Nyhet Storsäljare
Varumärke: SpyCam PRO
Det här ser ut som en vanlig USB-laddare, men i verkligheten döljer laddaren en trådlös WIFi-spionkamera som skickar "LIVE" videos med ljud till din smartphone och din surfplatta. Den är kompatibel med alla versioner av iOS-enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner och surfplattor. Kameralinse..
1 659 Kr
Exkl moms:1 659 Kr
Visar 1 till 13 av 13 (1 Sidor)

Spionkameror med WiFi är dolda kameror som är utrustade med trådlösa WiFi-funktioner. Dessa kameror kan ansluta till lokala WiFi-nätverk och skicka LIVE-video till användare som använder mobilapplikationer installerade på deras smartphones. Ta en titt på vårt sortiment här!

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy