Menu
Your Cart

WiFi spionkamer

Vi har fått en ny modell av den dolda kameran som en falsk brandvarnare med mycket bra batteritid på upp till 2 år i standby-läge. Den dolda kameran i brandvarnaren kan användas i upp till 30 timmar för permanent videoinspelning med hög videoupplösning, eller i upp till 2 år i viloläge (standby) uta..
2 670 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Detta är en trådlös Wi-Fi kamera gömd i en väderstation. Det ger dig möjlighet att LIVE-övervaka trådlöst i realtid och spela in. Wi-Fi-kameran är inställd mot en trådlös wi-fi-router och skickar sedan LIVE-videos till din smarttelefon eller surfplatta. Du kan titta live på mobilen oavsett var du be..
2 460 kr
Dold WiFi spionkamera i PIR-sensor. Spionkameran innehåller ett uppladdningsbart batteri med hög kapacitet och kan fungera i upp till ett år i standby utan strömanslutning. Spionkameran har WiFi och kan skicka LIVE-video till din smartphone/surfplatta var som helst. Spionkameran är förklädd som en P..
2 670 kr
Spionkamera - Högtalare med dold roterbar WiFi kamera Detta är en trådlös dold WiFi-kamera med 180 ° rotation i Bluetooth högtalare med cylinderdesign. Kameran är gömd bakom den mörka skärmen. Den är motoriserad och kan roteras 180 ° åt vänster och höger, så att du kan se direktbilder i en 240 ° vi..
1 520 kr
Detta är en batteridriven WiFi-dold kamera, som är gömd inuti en falsk WiFi-router. Den ser ut som en realistisk router. Ingen kommer att märka att en kamera är gömd inuti denna falska router. Den dolda kameran kan spela in med hjälp av PIR-rörelsedetektering, när någon går in på rom...
2 390 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Detta är den senaste trådlösa WiFi spionkameran med användbara funktioner och bra kvalitet. Kameran är motoriserad så att kameralinsen kan rotera åt höger och vänster inom 330 grader. Rotationen styrs trådlöst via en app på en smartphone eller surfplatta. Kameralinsen rör sig åt höger och vänster, n..
1 600 kr
Mycket diskret dold WiFi-kamera i spionklockor med ultralång batteritid utan strömanslutningDenna spionklocka har en inbyggd dold WiFi nattkamera med lång batteritid och en mycket känslig värmesökande PIR-sensor, som kan upptäcka rörelser från människor och djur. Den skickar en bild till din sm..
1 576 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Denna version är en högkvalitativ och professionell WiFi kameramodul för hemlig installation, som låter dig skapa skräddarsydda spionkameror med många avancerade funktioner. Med kameramodulen kan du bygga din egen spionkamera. Du kan till exempel dölja kameran bakom en tavelram, medan kameralinsen s..
1 400 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Ny WiFi Minikamera med IR-Mörkersyn för Dold ÖvervakningDet här är vår nyaste modell av vår populära WiFi-minikamera för dold installation, specialutformad för diskret installation och nu utrustad med infraröd (IR) teknologi för IR-mörkersyn. Denna avancerade modell är en idealisk lösning för överva..
2 260 kr
Varumärke: LawMate
Detta är den nya LawMate PV-PB20i, som är en full HD 1080P hemlig spionkamera som kan skicka livevideo och kan spela in video med ljud. Det ser ut som en powerbank och fungerar som en riktig powerbank. Trådlös Wi-Fi-anslutningen tillåter full användarkontroll via mobiltelefon och surfplatta på en ap..
3 150 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Det här ser ut som en vanlig USB-laddare, men i verkligheten döljer laddaren en trådlös WIFi-spionkamera som skickar "LIVE" videos med ljud till din smartphone och din surfplatta. Den är kompatibel med alla versioner av iOS-enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner och surfplattor. Kameralinse..
1 600 kr
Varumärke: LawMate
Spionkamera med WiFi gömd i USB-laddningsstation – Mycket diskret kamera i hög kvalitet Detta är LawMate PV-CS10i tillverkad av LawMate, en välkänd tillverkare av dolda kameror av hög kvalitet. Detta är en mycket effektiv WiFi-spionkamera gömd i en USB-laddningsstation. Spionkamerans kameralins är ..
3 290 kr
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)

Spionkameror med WiFi är dolda kameror som är utrustade med trådlösa WiFi-funktioner. Dessa kameror kan ansluta till lokala WiFi-nätverk och skicka LIVE-video till användare som använder mobilapplikationer installerade på deras smartphones. Ta en titt på vårt sortiment här!

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy