Menu
Your Cart

Spy Camera UltraLife

Spy Camera UltraLife är en serie dolda WiFi-kameror som använder mobilappen "CamSC Pro". De har extra lång batteritid utan strömanslutning. Spionkameror från detta märke har många månaders batteritid. Anledningen till en så lång batteritid är smarta funktioner för PIR-inspelning vid rörelse. Dessa dolda kameror har en PIR-rörelsesensor som bara reagerar på värmekällor (människor, djur), och inte reagerar på rörelser från föremål som gardiner. Detta kommer att förhindra att kameran startas i onödan, vilket sparar batteriförbrukning. Dessutom är kamerorna förinställda för att spela in korta videoklipp och gå in i standbyläge (viloläge) när det inte finns fler aktiviteter.

Vi har fått en ny modell av den dolda kameran som en falsk brandvarnare med mycket bra batteritid på upp till 2 år i standby-läge. Den dolda kameran i brandvarnaren kan användas i upp till 30 timmar för permanent videoinspelning med hög videoupplösning, eller i upp till 2 år i viloläge (standby) uta..
2 670 kr
Dold WiFi spionkamera i PIR-sensor. Spionkameran innehåller ett uppladdningsbart batteri med hög kapacitet och kan fungera i upp till ett år i standby utan strömanslutning. Spionkameran har WiFi och kan skicka LIVE-video till din smartphone/surfplatta var som helst. Spionkameran är förklädd som en P..
2 670 kr
Detta är en batteridriven WiFi-dold kamera, som är gömd inuti en falsk WiFi-router. Den ser ut som en realistisk router. Ingen kommer att märka att en kamera är gömd inuti denna falska router. Den dolda kameran kan spela in med hjälp av PIR-rörelsedetektering, när någon går in på rom...
2 390 kr
Mycket diskret dold WiFi-kamera i spionklockor med ultralång batteritid utan strömanslutningDenna spionklocka har en inbyggd dold WiFi nattkamera med lång batteritid och en mycket känslig värmesökande PIR-sensor, som kan upptäcka rörelser från människor och djur. Den skickar en bild till din sm..
1 576 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy