Menu
Your Cart

Spy Camera Pro

Spy Camera Pro är en serie dolda WiFi-kameror som använder mobilappen "TinyCam Pro". Producent av denne serien är en professionell och erfaren tillverkare och leverantör av säkerhetsprodukter för hem/kontor, inklusive dolda kameror, spionkameror, wifi-kameror. Fokusera särskilt på att utveckla innovativa & smarta produkter och lösningar för att förbättra den övergripande säkerheten. Dessa kameror är kvalitetssäkrade med ett CE-certifikat som gäller för europeiska länder. Vissa modeller fungerar med appen "TinyCam" och nya modeller kommer med "TinyCam Pro". Var uppmärksam på instruktioner i manualen vilken app du ska ladda ner från App Store eller Google Play.

Varumärke: Spy Camera Pro
Detta är en trådlös Wi-Fi kamera gömd i en väderstation. Det ger dig möjlighet att LIVE-övervaka trådlöst i realtid och spela in. Wi-Fi-kameran är inställd mot en trådlös wi-fi-router och skickar sedan LIVE-videos till din smarttelefon eller surfplatta. Du kan titta live på mobilen oavsett var du be..
2 460 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Detta är den senaste trådlösa WiFi spionkameran med användbara funktioner och bra kvalitet. Kameran är motoriserad så att kameralinsen kan rotera åt höger och vänster inom 330 grader. Rotationen styrs trådlöst via en app på en smartphone eller surfplatta. Kameralinsen rör sig åt höger och vänster, n..
1 600 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Denna version är en högkvalitativ och professionell WiFi kameramodul för hemlig installation, som låter dig skapa skräddarsydda spionkameror med många avancerade funktioner. Med kameramodulen kan du bygga din egen spionkamera. Du kan till exempel dölja kameran bakom en tavelram, medan kameralinsen s..
1 400 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Ny WiFi Minikamera med IR-Mörkersyn för Dold ÖvervakningDet här är vår nyaste modell av vår populära WiFi-minikamera för dold installation, specialutformad för diskret installation och nu utrustad med infraröd (IR) teknologi för IR-mörkersyn. Denna avancerade modell är en idealisk lösning för överva..
2 260 kr
Varumärke: Spy Camera Pro
Det här ser ut som en vanlig USB-laddare, men i verkligheten döljer laddaren en trådlös WIFi-spionkamera som skickar "LIVE" videos med ljud till din smartphone och din surfplatta. Den är kompatibel med alla versioner av iOS-enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner och surfplattor. Kameralinse..
1 600 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy