Menu
Your Cart

Recovery Stick för Android

Recovery Stick för Android
Recovery Stick för Android
Recovery Stick för Android
Recovery Stick för Android
Recovery Stick för Android
Recovery Stick för Android
Recovery Stick för Android
  • Tillgänglighet: UTSÅLD
  • Varumärke: Paraben
  • Varunummer: PRS
1 596 kr

Undersökning och återställning av raderade data i Android-mobiltelefoner

Recovery Stick för Android är ett kraftfullt lättanvänt verktyg som låter dig undersöka Android-mobiler och surfplattor. Recovery Stick för Android är kompatibel med alla märken som använder operativsystemet Android, märken som: Samsung, Huawei, HTC och många fler Android-baserade mobiltelefoner och surfplattor kan granskas fullständigt med Recovery Stick för Android. Anslut Recovery Stick och Android-mobilen/surfplattan till en dator med Windows 7, 8, 10 och Recovery Stick kopierar all data på enheten och formaterar den så att du enkelt kan se allt innehåll och utföra upptäcktsanalyser.

Recovery Stick för Android kan uppdateras för att stödja den senaste Android version. Tryck bara på UPDATE i användargränssnittet och se till att du är ansluten till webben innan uppdateringen så kommer Recovery Stick automatiskt att söka efter uppdateringar.

Recovery Stick för Android har många avancerade sökfunktioner, och du kan använda den på många Android-mobiltelefoner och surfplattor som du vill, och den är kompatibel med alla versioner av Android. Funktionslistan för Recovery Stick är avancerad, här är några av de bästa funktionerna som förklaras nedan:

Granskning av bilder

Bilder på en Android-telefon kan finnas på flera ställen över hela telefonen, Android-telefoner har bildgallerier. Om telefonen är ansluten till google kommer det att finnas ytterligare ett bildgalleri. Om du har flera appar för meddelanden och bilder kommer dessa appar också att ha sina egna fotokataloger. Detta gör att det är väldigt svårt att hitta alla bilder utan hjälpverktyg. Recovery Stick kopierar bilderna från enheten och visar dem på ett ställe och den kan upptäcka dolda bilder också.

iSearch

iSearch-funktionen söker efter nyckelord i innehåll på hela enheten. Den söker igenom hela textdatan på telefonen och hittar innehåll där dessa nyckelord har använts.

Återställning av raderade data

Android-telefoner kan undersökas vidare för raderad data. I de flesta fall kan du hitta mycket viktig information, så med Recovery Stick kan du undersöka raderad data som SMS, samtalslogg och bilder.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy