Menu
Your Cart

iRecovery Stick för iPhone

iRecovery Stick för iPhone
iRecovery Stick för iPhone
iRecovery Stick för iPhone
iRecovery Stick för iPhone
iRecovery Stick för iPhone
iRecovery Stick för iPhone
iRecovery Stick för iPhone
  • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
  • Varumärke: Paraben
  • Varunummer: IREC
1 650 kr

Undersöka iPhone-data och återställa raderade bilder

iRecovery Stick för iPhone är ett lättanvänt verktyg som gör det möjligt för vem som helst att undersöka en iPhone. Granskning en mobil är en svår process. Flera platser för filer och bilder och stora mängder data gör det svårt och extremt tidskrävande att granska all data. Anslut IRS och iPhone till en dator med Windows 7, 8, 10 och iRecovery Stick kopierar all data på iPhone och formaterar den så att du enkelt kan se allt innehåll och utföra upptäcktsanalyser.

Om du inte har tillgång till iPhone kommer iTunes backup-filer att vara en värdefull datakälla. iRecovery Stick kan bearbeta all data från iTunes backup-filen, som i huvudsak är samma användardata som är tillgänglig direkt från telefonen. Detta betyder att det kan finnas massor av data som finns i iTunes-säkerhetskopieringsfilen som har raderats från telefonen.

iRecovery Stick har många fler användbara funktioner som låter dig utforska iPhone. Den undersöker data som: Appdata, till och med dolda appar, Lista över kontakter, Internethistorik, Skickade och mottagna SMS. iRecovery Stick för iPhone har många andra värdefulla undersökande funktioner som är enkla att utföra. Du kan använda iRecovery Stick på så många iPhones som du vill, den är kompatibla med alla iPhones från iOS1 till den senaste iOS 14-uppdateringen.

iRecovery Stick är kan uppdateras för att stödja den senaste iOS. Tryck bara på UPDATE  i användargränssnittet och se till att du är ansluten till webben innan uppdateringen så kommer iRecovery Stick automatiskt att söka efter uppdateringar.

iSearch

Använd iRecovery Stick iSearch-funktionen för att söka innehåll på hela iPhone genom att söka efter nyckelord. iSearch kommer att söka igenom telefonens hela textdata och hittar alla texter som innehåller nyckelordet.

Utforska alla bilder och utför återställning av raderade bilder

Se alla bilder på iPhone på ett och samma ställe. Bilder tenderar att vara utspridda över smartphones operativsystem. Bilder kan lagras på flera platser, och det är mycket svårt att hitta alla bilder. iRecovery Stick samlar alla mediefiler på telefonen i en mapp som är lätt att se. Appar för att dölja filer finns också på många iPhones med syftet att dölja viktigt innehåll som bilder. Du kan avslöja de dolda bilderna med iRecovery Stick. Du kan enkelt granska alla bilder på iPhone och se alla bilder som har gömts med hjälp av Fildöljningsappar. Du kan utföra en återställning av nyligen raderade bilder som har raderats under de senaste 30 dagarna.

Återställning av röstbrevlåda

Raderade röstmeddelanden lagras på telefonen tills de raderas manuellt. iRecovery Stick kan återställa röstmeddelanden. iRecovery Stick kan också visa avsändarens telefonnummer, datum för röstbrevlådan och varaktighet så att du kan lyssna på meddelanden.

Lösenordsåterställning, karthistorik

IRecovery Stick kan återställa lösenord för Wi-Fi och webbformulär samt karthistorik och kartanvisningar. För att återställa den här typen av data måste du skapa en iTunes-säkerhetskopia av enheten med ett lösenord. Använd det lösenordet när du gör en återställning från säkerhetskopian så kan iRecovery Stick dekryptera dessa lösenord och kartdata.

Analys av appar

iRecovery Stick kan visa användardata för följande appar: Facebook Messenger, TikTok, Viber, Waze

kravspecifikation

  • Fungerar på iPhones, iPads och iTouch-enheter som kör iOS 14.x
  • Du måste ta bort lösenordet, Face ID, Touch ID och ha iTunes Backup-lösenordet
  • Systemkompatibilitet: Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
  • 1,33 GHz-processor, 1 GB RAM, 200 MB hårddiskutrymme

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy