Menu
Your Cart

Esonic MQ-L500: Dold Ljudinspelare av Hög Kvalitet

Dold Ljudinspelning med Esonic MQ-L500
Dold Ljudinspelning med Esonic MQ-L500
Dold Ljudinspelning med Esonic MQ-L500
Dold Ljudinspelning med Esonic MQ-L500
Dold Ljudinspelning med Esonic MQ-L500
Dold Ljudinspelning med Esonic MQ-L500
Esonic MQ-L500: Dold Ljudinspelare av Hög Kvalitet
 • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
 • Varumärke: Esonic
 • Varunummer: MQL500
2 590 kr

MQ-L500 är en dold ljudinspelare av hög kvalitet, perfekt för dold ljudinspelning. Den är inbyggd i en nödladdare, vilket ger den förmågan att fungera i 150 dagar i ljudaktiverat läge, eller upp till 14 dagar i kontinuerligt inspelningsläge. Dessutom kan powerbanken, utrustad med en magnet, fästas på vilken metallisk yta som helst. Detta gör det enkelt att dölja inspelaren under ett skrivbord, stol, bilsäte, osv.

Inbyggt minne för omfattande Dold Ljudinspelning

Med MQ-L500, en ledande dold ljudinspelare, får du ett inbyggt minne på 16GB. Detta möjliggör lagring av 580 timmars dold ljudinspelning. Varje inspelning registreras med datum och tid, vilket ger en tydlig översikt över när inspelningarna skedde.

Lätt att använda och optimaliserad för bästa ljudkvalitet

Vi levererar Esonic MQ-L500, din nya dold ljudinspelare, konfigurerad och optimerad för bästa inspelningsinställning. Powerbanken kan ligga på skrivbordet och ladda din mobil samtidigt som den gör en dold ljudinspelning.

Fördelar med MQ-L500 Dold Ljudinspelare

Den stora fördelen med MQ-L500 som en dold ljudinspelare är dess diskretion och användarvänlighet. Du kan placera den var som helst tack vare den inbyggda magneten. Dessutom behöver du inte någon extra programvara för att överföra inspelningarna till en dator. Dess långa batteritid och inspelningstid, tillsammans med dess enkla användning, gör MQ-L500 till det optimala valet för alla dina dolda ljudinspelningsbehov.

Fördelar med MQ-L500 Dold Ljudinspelare

 • Högkvalitativ inspelning: MQ-L500 är känd för att tillhandahålla kristallklara ljudinspelningar, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för professionell användning.
 • Diskret design: Denna enhet ser ut som en vanlig powerbank, vilket gör det enkelt att dölja för diskreta inspelningar.
 • Långvarig batterilivslängd: Med en fulladdad nödladdare kan MQ-L500 fungera upp till 150 dagar i ljudaktiverat läge, och upp till 14 dagar i kontinuerligt inspelningsläge.
 • Stort inbyggt minne: Enheten har 16GB inbyggt minne, vilket ger lagring för 580 timmars ljudinspelning.
 • Magnetisk: Powerbanken är utrustad med en magnet, vilket gör att du kan fästa den på vilken metallisk yta som helst.
 • Lätt att använda: Ingen extra programvara krävs för att överföra inspelningar till en dator. Det är bara att koppla in enheten till vilken MAC- eller Windows-dator som helst.
 • Ljudaktiverad inspelning: Enheten kan automatiskt starta inspelning när den upptäcker ljud i rummet, vilket gör den effektiv och energibesparande.
 • Tids- och datumstämpling: Alla inspelningar registreras med datum och tid, vilket hjälper till att organisera och spåra inspelningar.
 • Mobil laddningsfunktion: Utöver att vara en ljudinspelare fungerar MQ-L500 också som en powerbank som kan ladda din mobil eller andra USB-enheter.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy