Menu
Your Cart

Esonic SR-600: Dold ljudinspelare i klocka med lång batteritid

Dold Ljudinspelare i Klocka
Dold Ljudinspelare i Klocka
Dold Ljudinspelare i Klocka
-20 %
Dold Ljudinspelare i Klocka
Dold Ljudinspelare i Klocka
Dold Ljudinspelare i Klocka
Esonic SR-600: Dold ljudinspelare i klocka med lång batteritid
 • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
 • Varumärke: Esonic
 • Varunummer: SR600
Detta reducerade pris upphör om:
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
1 200 kr
1 500 kr

Denna avancerade ljudinspelare är dold i en modern klocka. Produkten ger dig möjlighet att göra ljudinspelningar på det mest diskreta sättet, samtidigt som den fungerar som en vanlig klocka. Med lång batteritid, gott om lagringsutrymme och röstaktivering, gör klockan ljudinspelning enklare och mer praktisk än någonsin. Perfekt för inspelning av möten, samtal eller föreläsningar utan att dra uppmärksamhet.

Diskret ljudinspelning i en stilfull klocka

Upptäck ett högteknologiskt sätt att göra dolda ljudinspelningar med denna moderna armbandsklocka. Denna diskreta klocka med inbyggd ljudinspelare är perfekt för inspelning av samtal, möten eller föreläsningar och fungerar som en vanlig klocka för dagligt bruk, vilket gör ljudinspelningen osynlig för omvärlden.

Kontrollera ljudinspelningen med avancerade funktioner

Vår klocka med dold ljudinspelare ger full kontroll över dina ljudinspelningar. Du kan enkelt starta inspelning med ett enkelt tryck, planera ljudinspelningar vid specifika tidpunkter, eller använda röstaktiveringsfunktionen för att göra klockan ännu mer diskret. Mikrofonens känslighet kan justeras i tre nivåer för att säkerställa optimal inspelningskvalitet. Med möjlighet att justera mikrofonens känslighet på tre olika nivåer kan du anpassa ljudinspelningen efter behov. På högre inställningar kan klockan fånga ljud även från större avstånd. Ljudinspelaren erbjuder fem justerbara nivåer för känslighet i röstaktiverad inspelning. Med högre inställningar blir klockan mer responsiv på lågvolym ljud, vilket säkerställer att inga viktiga ljudinspelningar går förlorade.

Lång batteritid och gott om lagringsutrymme för dold ljudinspelning

Med en batteritid på 27-33 timmar, beroende på inspelningsläge, är vår klocka med dold ljudinspelare gjord för långvariga inspelningar. Klockan laddas på bara en timme och har en lagringskapacitet på 8GB, vilket ger dig möjlighet att lagra upp till 1152 timmar ljudinspelningar.

LägeInspelningstidBatteritid
PCM24 timmar27 timmar
XHQ144 timmar27 timmar
HQ288 timmar33 timmar
SP576 timmar33 timmar
LP1152 timmar33 timmar

Vattenresistent för oroad användning

Denna vattenresistenta klocka med dold ljudinspelare är både praktisk och skyddad mot vattenskador. En viktig funktion hos vår klocka är dess vattenresistenta egenskaper. Vi förstår vikten av att ha en produkt som är robust och redo att användas i alla situationer. Vare sig du är utomhus på en regnig dag, vid poolen, eller skulle råka spilla på den, behöver du inte oroa dig. Den vattenresistenta egenskapen gör att varken väderförhållanden eller oavsiktliga spill hindrar dig från att göra dina diskreta ljudinspelningar.

Mångsidig och flexibel för dold ljudinspelning

Designad för enkel hantering och maximal flexibilitet, står denna klocka med dold ljudinspelare ut. Den avtagbara remmen ger dig möjlighet att förvandla denna stilfulla enhet till en kompakt ljudinspelare. Denna unika egenskap tillåter dig att placera enheten på olika platser för dold ljudinspelning, oavsett om det är i din bil, i fickan, eller på andra diskreta platser. Denna funktion erbjuder den nödvändiga flexibiliteten för att säkerställa både effektivitet och diskretion.

Specifikation:

 • 8GB internminne
 • OLED 0,96 tum klockskärm
 • Mikrofonkänslighet kan justeras i 3 nivåer
 • Känslighet för automatisk ljudinspelning kan justeras i 5 nivåer
 • Automatisk datum- och tidsstämpel av inspelningarna
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri / Laddningstid: 1 timme
 • Kompatibel med både Windows och Mac
 • Dimension / vikt: 27,7(B) × 75,2(H) × 112,3(D) mm / 27,2g

Paketet innehåller:

 • Klocka med dold ljudinspelning
 • Klockrem
 • Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen!

  Skriv en recension

  OBS: HTML översätts inte!
  Dålig Utmärkt
  Captcha
  Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy