Menu
Your Cart

WiFi Avlyssning och Ljudinspelning via Förlängningskabel

WiFi Avlyssning och Ljudinspelning via Förlängningskabel
PÅ VÄG IN
WiFi Avlyssning och Ljudinspelning via Förlängningskabel
GRATIS FRAKT
  • Tillgänglighet: PÅ VÄG IN
  • Varunummer: PC22
5 590 kr

Detta är en mycket diskret avlyssningsutrustning och ljudinspelare som är dold inuti en förlängningskabel. Denna avlyssningsutrustning är designad för direkt rumsavlyssning och dold ljudinspelning. Avlyssnaren fungerar med WiFi och kan överföra ljud till en mobiltelefon, vilket gör den till en idealisk avlyssning wifi lösning.

Du kan avlyssna rum och lyssna på inspelningar trådlöst via en mobilapp. Denna app kan laddas ner gratis från både App Store för iPhone/iPad och Google Play för Android-enheter.

Diskret Avlyssningsutrustning med WiFi

Avlyssningsutrustningen inkluderar en mikrofon dold inuti en 220V förlängningskabel. Förlängningskabeln fungerar som en vanlig förlängningskabel och ser helt normal ut, men innehåller kraftfull avlyssning wifi teknologi. Den har utvecklats av ett företag specialiserat på produktion av avlyssningsutrustning och högkvalitativa mikrofoner.

WiFi Avlyssning

Denna rumsavlyssningsenhet är utrustad med WiFi och kan anslutas till ett lokalt 2,4 GHz WiFi-nätverk. Du kan genomföra direkt rumsavlyssning med hjälp av "CamSC Pro"-appen på din mobiltelefon eller surfplatta.

Röstaktiverad ljudinspelning

Avlyssningsutrustningen har ett inbyggt 32 GB minne och är utrustad med en ljudsensor som aktiverar inspelning när ljud detekteras. Ljudinspelningarna kan laddas ner trådlöst via appen på din mobila enhet.

Fördelar med denna Avlyssningssapparat

  • Pålitlig funktionalitet: Avlyssningsutrustning erbjuder tillförlitlig funktionalitet för både direkt avlyssning och inspelning.
  • Klar ljudkvalitet: Den specialdesignade 3D-mikrofonen fångar upp och förstärker ljud inom en radie av 10 meter, vilket säkerställer högkvalitativ ljudupptagning, även vid låg volym.
  • WiFi-avlyssning: Med WiFi-funktionen kan du övervaka och avlyssna rum trådlöst, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet.
  • Trådlös nedladdning: Du kan ladda ner ljudinspelningar direkt till din mobila enhet via appen, vilket gör det enkelt att lagra och spåra inspelningar.
  • Diskret design: Den dolda mikrofonen inuti en vanlig förlängningskabel garanterar att avlyssningsutrustningen förblir oupptäckt, perfekt för diskret övervakning.
  • Ljudaktiverad inspelning: Enheten aktiverar inspelning när ljud detekteras, vilket sparar lagringsutrymme och batteri.
  • Uppladdningsbart batteri: Avlyssningsutrustningen har ett inbyggt batteri som kan hålla i upp till 7 dagar om förlängningskabeln blir frånkopplad från strömkällan. Detta ger dig möjlighet att fortsätta avlyssna även om strömmen bryts.
  • Enkel installation och användning av appen: WiFi avlyssnare kan enkelt anslutas till WiFi-nätverket och appen erbjuder funktioner som direkt avlyssning, push-notifikationer och inspelning. Detta gör installationen och användningen enkel och bekväm.

För att utveckla färdigheter i avlyssningsteknik, studera vår detaljerade guide till avlyssningsutstyr.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy