Menu
Your Cart

WiFi Avlyssnare Ljudinspelare för dold installation

WiFi Avlyssnare Ljudinspelare för dold inbyggnad
WiFi Avlyssnare Ljudinspelare för dold inbyggnad
WiFi Avlyssnare Ljudinspelare för dold inbyggnad
WiFi Avlyssnare Ljudinspelare för dold inbyggnad
WiFi Avlyssnare Ljudinspelare för dold installation
 • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
 • Varunummer: DIY07
3 320 kr

Denna WiFi-aktiverade ljudövervaknings- och inspelningsutrustning är idealisk för dem som eftersträvar högsta kvalitet inom diskret rumavlyssning och inspelning. Dess unika egenskap är den externa mikrofonen, som ger flexibilitet i hur och var du kan övervaka och fånga upp ljud. Detta är det ultimata verktyget för dina behov, vare sig för inspelning av samtal eller för direktavlyssning.

Diskret Avlyssning

Med denna avlyssningsutrustning kan du omedelbart lyssna på samtal i ett rum. Tack vare dess WiFi-funktionalitet, kopplar enheten upp sig mot lokala WiFi-nätverk och sänder ljudet direkt. Genom mobilappen "CamSC Pro" kan du lyssna in på samtal var du än befinner dig i världen.

Diskret Ljudinspelning

Utrustningen är inte bara avsedd för omedelbar avlyssning, utan även för ljudinspelning. Du kan välja att kontinuerligt spara ljud eller endast när ljud detekteras i rummet. Inspelningarna lagras på ett micro SD-kort, och med en bitrate på 128kbps säkerställs en exceptionell ljudkvalitet. Ett 32GB minneskort rymmer upp till 512 timmars ljudinspelning. Var du än är, kan du enkelt och trådlöst ladda ner inspelningarna till din mobil via appen.

Specialmikrofon

Utrustningen inkluderar en kompakt, högkvalitativ extern mikrofon, ansluten till huvudenheten med en halvmeter tunn sladd. Denna avlyssnings- och inspelningsutrustning är designad för att effektivt fånga upp ljud även på längre avstånd. Den externa mikrofonen, med sin höga känslighet, garanterar ett klart och detaljerat ljud.

Diskret Placering

Mikrofonen ger en unik fördel: medan huvudenheten kan placeras inuti ett föremål, kan den lilla mikrofonen placeras i små hål eller sprickor, så att den förblir osynlig. Mikrofonens sladd gör det möjligt att placera mikrofonen i optimala positioner, medan själva enheten förblir dold och skyddad. Oavsett om du vill placera den i en bokhylla, bakom en tavla eller i ett annat föremål, är denna utrustning perfekt anpassad för diskret inbyggnad i föremål eller placering på gömda ställen i rum för optimal ljudinspelning eller direkt avlyssning.

Optimal Placering

Placeringen av avlyssningsutrustningen är avgörande för att säkerställa både diskretion och optimal ljudkvalitet.

 • Fri Placering: Enheten kan placeras var som helst i ett rum, exempelvis på ett bord eller i ett hörn, vilket är enkelt men kan vara mindre diskret.
 • Dolda Ställen: För en mer diskret lösning kan enheten placeras i lådor, bakom böcker, under möbler, eller bakom gardiner, vilket ger en bra balans mellan diskretion och ljudkvalitet.
 • Inuti Föremål: För maximal diskretion kan enheten integreras i vanliga föremål.
 • Anpassningsbarhet: Med sin externa mikrofon erbjuder denna utrustning större flexibilitet jämfört med enheter med endast interna mikrofoner. Mikrofonens sladd gör det möjligt att placera mikrofonen i den mest optimala positionen för bästa ljudupptagning.

Mobilapp Funktioner

Med "CamSC Pro" mobilappen kan du:

 • Lyssna live på vad som händer i rummet med super HQ ljudkvalitet.
 • Få notiser på din mobil så fort ljud detekteras i det övervakade området.
 • Ladda ner och lyssna på inspelningar.
 • Ändra alla inställningar på enheten.
 • Aktivera och deaktivera notiser.
 • Byta driftläge för kontinuerlig eller ljudaktiverad inspelning.

Dessa funktioner ger dig full kontroll över din avlyssningsutrustning, oavsett var du befinner dig. Med enkel åtkomst via din smartphone, garanterar "CamSC Pro" att du alltid är uppdaterad och kan anpassa utrustningens funktioner efter dina specifika behov.

Specifikationer

 • Mått: 50x25x6mm
 • Strömförsörjning: Powerbank med 5V/2A eller 5V USB-adapter (Obs! Powerbank/adapter medföljer ej)
 • Batteritid med 10000 mAh powerbank: 170 timmar live avlyssning (WiFi PÅ, Inspelning PÅ), 510 timmar i standby-läge (WiFi standby, Inspelning standby), 170 dagar i viloläge (WiFi viloläge, Inspelning standby)
 • WiFi: 2,4Ghz WiFi-nätverk
 • SD-kort: Micro SD-kort 16-64 GB
 • Inspelning: WAV-format, 128kbps, minnesanvändning 1Mb/ minut, 512 timmar/32Gb

Ladda ner användarmanualen!

För en djupare förståelse av avlyssningsteknik rekommenderar vi att du läser vår omfattande guide om ämnet.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy