Menu
Your Cart

Övervakning mobiltelefon

Varumärke: Paraben
Undersöka iPhone-data och återställa raderade bilderiRecovery Stick för iPhone är ett lättanvänt verktyg som gör det möjligt för vem som helst att undersöka en iPhone. Granskning en mobil är en svår process. Flera platser för filer och bilder och stora mängder data gör det svårt och extrem..
1 650 Kr
Varumärke: Paraben
Undersökning och återställning av raderade data i Android-mobiltelefoner Recovery Stick för Android är ett kraftfullt lättanvänt verktyg som låter dig undersöka Android-mobiler och surfplattor. Recovery Stick för Android är kompatibel med alla märken som använder operativsystemet Android, märken so..
1 650 Kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Övervaka och avlysna mobilen

Har du lånat ut din mobiltelefon till en person och du vill ha kontroll över vad användaren gör med din mobiltelefon? Det finns produkter och spionprogram som kan göra det möjligt att övervaka eller avlyssna en mobiltelefon. Men tänk på att det inte är lagligt att avlyssna en annan persons mobiltelefon utan att den personen har gett sitt medgivande till avlyssning. När det kommer till dataåterställning och att ha kontroll över sin egen mobiltelefon så finns det program som kan ge väldigt bra överblick över lagrad data och man kan återställa en del raderad data.

Vi har program som kan återställa vissa raderade data. Ta en titt på vår Recovery Stick för iPhone och Android här.

Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy