Menu
Your Cart

GSM Bugg: Kostnadseffektiv Lösning för Avlyssning - Spårning

GSM Bugg
GSM Bugg: Kostnadseffektiv Lösning för Avlyssning - Spårning
  • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
  • Varunummer: AM480
1 120 kr

AVLYSSNING - SPÅRNING

Detta är en GSM Spy Bug med GPS-spårning designad för diskret avlyssning och spårning. Du kan enkelt avlyssna och spåra via din egen mobiltelefon. När du ringer till enheten kan du lyssna på ljud och samtal i rummet. Genom en mobilapp kan man se var enheten befinner sig. Enheten använder ett vanligt sim-kort och opererar på GSM-Denna GSM Spy Bug är utrustad med GPS-spårning och är särskilt framtagen för diskret avlyssning samt spårning. Med möjligheten att enkelt lyssna och spåra direkt via din mobiltelefon, erbjuder denna enhet en smidig användarupplevelse. Genom att ringa upp enheten kan du få tillgång till ljud och samtal i det rum där den befinner sig. Dessutom tillåter en tillhörande mobilapp dig att se enhetens exakta position. Tack vare användningen av ett standard sim-kort och kompatibilitet med GSM-mobilnätet, är enheten operativ i områden med 2G-täckning över hela Sverige och resten av Europa.

För den som är ute efter en kostnadseffektiv lösning för både avlyssning och spårning erbjuder vår GSM-bugg en kombination av prestanda och tillförlitlighet. Den är perfekt anpassad för dem som önskar övervaka ljudmiljö eller hålla ett öga på sitt fordon, och garanterar högsta möjliga funktionalitet.

Avlyssning

Enheten innehåller en mikrofon. När du ringer till numret som tillhör sim-kortet aktiveras mikrofonen, så att du kan höra ljud inom 10 meters avstånd. Avlyssningsutrustningen kan döljas i en väska, bagage, låda, i bilen eller var du än önskar övervaka ljud.

Spårning

Enheten har också en GPS-funktion, som gör det möjligt att ta reda på var enheten befinner sig och hämta rutt-historik. Man använder appen "Zero GPS" som finns tillgänglig i App Store eller Google Play Store. Du kan även utnyttja spårningsfunktionen via webbplatsen www.xtgps.top/.

Batteritid

Batteritiden beror på faktisk användning. I standbyläge kan du förvänta dig en batteritid på ungefär 4-5 dagar. För att spara batterianvändning kan du planera när enheten ska användas så att du ställer in tider i appen när enheten ska stängas av och sättas på automatiskt enligt de inställda tiderna för av och på. För att förlänga batteritiden kan du ansluta enheten till en Powerbank.

Med i paketet:

  • GSM Spy Bug - Spårning
  • Laddkabel
  • Användarmanual

För att lära dig mer om avlyssningsteknik, ta del av vår omfattande guide till avlyssning.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy