Menu
Your Cart

Avlyssnar GSM

Avlyssnar GSM
Storsäljare
Avlyssnar GSM
GRATIS FRAKT
  • Tillgänglighet: FINNS I LAGER
  • Varunummer: AVL-100
1 430 kr

Avlyssning i realtid - GSM Avlyssnar

Detta är en GSM bugg för direkt rumsavlyssning. Den kan också användas för spårning. Med denna utrustning har du möjlighet och se platser. Buggen använder ett SIM-kort för att överföra ljud via mobilnät. Du hör när du ringer buggen. Enheten meddelar dig om enheten tas bort, så du kan vidta nödvändiga åtgärder för att se till att du alltid lyssnar på området. Avlyssningssystemet använder standard 2G mobilnät, och du kan kommunicera med buggen var som helst i världen. Det är bäst för att avlyssna bil och rum i realtid. Installationen är enkel och du får en bruksanvisning på svenska som förklarar steg för steg hur du konfigurerar enheten. Det har sensorer och aktiveras av ljud och kan meddela dig när enheten upptäcker ljud. Bortsett från detta kan du ringa SIM-kortets nummer och avlyssna området när som helst.

Rörelsedetektor

Denna modell är utrustad med en rörelsesensor som kan upptäcka om enheten flyttas. På så sätt vet du hela tiden veta om enheten levererar avlyssning / inspelning från den plats du vill ha, eller om enheten har tagits bort. Det ringer upp dig och skickar en varning via SMS så snart den flyttats. Du kan slå på och av den här sensorn efter behov.

Spårning

Enheten innehåller platsspårningsfunktioner. För spårning utomhus skickar enheten aktuella GPS-platser. Om enheten är inomhus och vissa WiFi-nätverk är tillgängliga använder enheten WiFi-nätverket för att lokalisera platsen. SIM-kort måste ha datatrafik på minst 1 GB per månad för att fungera för spårning. För spårningsfunktion måste du ställa in APN genom att skicka SMS-kommandot APN # APN name # till numret som hör till SIM-kortet. Till exempel APN # Telenor #, om SIM-kortet tillhör Telenor. Olika telekomoperatörer har olika APN-namn. Om du är osäker, fråga teleoperatören som tillhandahållit SIM-kortet. Använd appen GPS365 och logga in via IMEI-numret (finns i din enhet) och lösenordet 123456.

Batteritid

Batteritiden beror på hur du använder buggen. I viloläge är batteriets livslängd ca. 2-3 dagar när du avlyssnar flera gånger om dagen. Batteriets livslängd kan visas när du skickar ett SMS-kommando till buggen.

Säkerhet

Den största fördelen med denna lyssningsenhet är att ingen annan än du kan ringa felet. När du ställer in ditt eget mobilnummer som administrationsnummer kommunicerar buggen bara med dig. Billiga modeller har inte denna säkerhet.

Användningsområden

Detta kan vara en användbar enhet i många fall:

  • Direkt avlyssna om något oväntat händer i din lägenhet eller sommarstuga när du inte är där
  • Avslöja otrohet i förhållande till din partner
  • Avlyssning och spårning av bilar
  • Avlyssning av kontoret och mötesrummet

ladda ner instruktioner för användning här!

Paketet innehåller:

  • GSM-BUGG
  • Laddningskabel
  • Bruksanvisning på svenska

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy