Menu
Your Cart

Zetta

Zetta grundas av en grupp forskningsingenjörer som specialiserar sig på områden från storskalig systemintegration till inbyggd systemteknik, genom användning av avancerad digital, trådlös och multimediasignalbehandlingsteknik. Zetta utvecklar speciella miniövervakningskameror med avancerade funktioner av hög kvalitet. Alla kameror från Zetta är fullt programmerbara för olika funktioner som är mycket användbara för effektiv kameraövervakning.

Varumärke: Zetta
Zetta Z15 är en minikamera med användbara funktioner inklusive rörelsedetektering, ljuddetektering. Minikameran innehåller ett kraftfullt uppladdningsbart batteri. Med ett fulladdat batteri fungerar kameran i 120 dagar i viloläge (standby) eller 10 timmar i kontinuerligt inspelningsläge. Detta är en..
1 432 kr
Varumärke: Zetta
Diskret Mini Övervakningskamera för bil Zetta Z86 är en avancerad och liten minikamera som kan spela in video i Full HD i en kompakt och diskret design. Kameran är utrustad med en speciell sensor som kan upptäcka rörelse genom glas och gör att den startar videoinspelning automatiskt när något hände..
2 200 kr
Varumärke: Zetta
Zetta ZIR32 är en av våra mest mångsidiga enheter med många användbara funktioner för dold videoinspelning. Zetta-ZIR32 är en intelligent minikamera med mycket bra nattsyn och värmesökande sensor som utlöser automatisk inspelning när den upptäcker värmekällor som människor eller djur. ZIR32 är den u..
2 399 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy