Menu
Your Cart

StealthTronic

StealthTronic tillverkar övervakningsutrustning. Deras fokus ligger på att utveckla avlyssningsutrustning, dolda ljudinspelare och dolda kameror av hög kvalitet. Varje produkt som produceras av StealthTronic går igenom en strikt kvalitetssäkring. Tillverkaren har många års erfarenhet av utveckling av avancerade och pålitliga produkter. Deras mål är att förändra det marknadsförda som kryllar av billiga och ineffektiva produkter. Användningen av högkvalitativa material och komponenter har sitt pris. Utvecklingen av högkvalitativa produkter är det som skiljer StealthTronics produkter från andra tillverkare i denna bransch.

GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning
Storsäljare
Varumärke: StealthTronic
Avancerad och professionell avlyssningsutrustning för avlyssning av ett rum eller bil Detta är en avancerad och professionell avlyssningsutrustning som ger möjligheter till både avlyssning och röstaktiverad ljudinspelning. Lyssningsenheten har två känsliga mikrofoner som gör att du kan ly..
3 950 Kr
Varumärke: StealthTronic
GSM Bugg med bra ljudkvalitet och lång batteritid på upp till 10 dagarGSM Spy Bugg LONGLIFE 10 är en GSM-avlyssningsenhet med klart ljud och en lång batteritid på upp till 10 dagar i standby eller 6 timmar för permanent avlyssning. Avlyssningsapparaten har möjlighet till "Callback". D..
1 829 Kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy