Menu
Your Cart

StealthTronic

StealthTronic tillverkar övervakningsutrustning. Deras fokus ligger på att utveckla avlyssningsutrustning, dolda ljudinspelare och dolda kameror av hög kvalitet. Varje produkt som produceras av StealthTronic går igenom en strikt kvalitetssäkring. Tillverkaren har många års erfarenhet av utveckling av avancerade och pålitliga produkter. Deras mål är att förändra det marknadsförda som kryllar av billiga och ineffektiva produkter. Användningen av högkvalitativa material och komponenter har sitt pris. Utvecklingen av högkvalitativa produkter är det som skiljer StealthTronics produkter från andra tillverkare i denna bransch.

GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning GSM avlyssnar med röstaktiverad ljudinspelning
Nyhet
Varumärke: StealthTronic
Avancerad och professionell avlyssningsutrustning för avlyssning av ett rum eller bil Detta är en avancerad och professionell avlyssningsutrustning som ger möjligheter till både avlyssning och röstaktiverad ljudinspelning. Lyssningsenheten har två känsliga mikrofoner som gör att du kan ly..
3 750 Kr
GSM Spy Bugg LONGLIFE 20 GSM Spy Bugg LONGLIFE 20
Nyhet
Varumärke: StealthTronic
Högkvalitativ GSM Bugg med bra ljudkvalitet och lång batteritidGSM Spy Bugg LONGLIFE 20 är en GSM-avlyssningsenhet med ett extremt klart ljud och en lång batteritid på upp till 20 dagar i standby eller 10 timmar för permanent avlyssning. Avlyssningsapparaten har 6 gånger längre batteritid än bi..
2 399 Kr
GSM Spy Bugg LONGLIFE 60 GSM Spy Bugg LONGLIFE 60
Nyhet
Varumärke: StealthTronic
AvLyssningsutrustning med dold mikrofon - Lång batteritid i upp till 60 dagarLonglife 60 är en unik och exceptionell GSM Spy Bugg eftersom den har 10 gånger längre batteritid än andra standard GSM Spy buggar, vilket gör den till en idealisk avlyssningsenhet för områden som inte har tillgån..
2 699 Kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy