Menu
Your Cart

Vattentät armbandsur med dold kamera

Armbandsur med dold kamera
Armbandsur med dold kamera
Armbandsur med dold kamera
Nyhet UTSÅLD
Armbandsur med dold kamera
Armbandsur med dold kamera
Armbandsur med dold kamera
Vattentät armbandsur med dold kamera
Supersnabb leverans 1-2 dagar efter beställning
  • Tillgänglighet: UTSÅLD
  • Artikelnummer: SDK-660
1 145 Kr
Exkl moms: 1 145 Kr

Detta armbandsur är vattentät och har en dold kamera som kan spela in video med ljud i hög videoupplösning. Armbandsuret med kamera är en klassiker inom spionkameror som ofta används för hemlig filmning i möten eller för att dokumentera händelser. Kameran spelar in i HD 1080 videoupplösning. Inspelningarna lagras i det interna inbyggda minnet på 32GB vilket ger dig ca. 6 timmars inspelningstid. Armbandsuret innehåller två olika batterier, ett uppladdningsbart litiumbatteri för kameran, och ett standardklockbatteri för klockfunktionen. Kamerabatteriet kan laddas via en vanlig USB-laddare eller via en USB-port på en dator. Kameran kan filma i upp till 90 minuter på en laddning.

Egenskaper:

  • Videoinspelning med ljud
  • Vattentät IP67
  • Inbyggt 350mAh uppladdningsbart batteri
  • Inbyggt 32GB minne
  • 90 minuters batteri-liv

Anmärkning

Armbandsuret är inte avsett att användas som en daglig klocka, men du kan använda den ibland när det finns behov av att göra videoinspelningar. Klockan har inte samma byggkvalitet som ett traditionellt armbandsur.

Klockfunktionen använder ett vanligt myntcellebatteri. När du köper den här klockan måste du själv byta ut myntcellebatteriet när klockan slutar ticka. Kamerafunktionen använder ett uppladdningsbart batteri oberoende av klockfunktion oavsett om klockan tickar eller inte. Kamerabatteriet måste laddas efter varje användning.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Captcha
Vi använder cookies och annan liknande teknik för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Sekretesspolicy